25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 11 d'abril de 2016

III Trobada Gastronòmica a l'Hospitalet

Dijous, dia 7 d'abril, els participants en el Voluntariat per la llengua i l'alumnat del CNL de l'Hospitalet vam celebrar la III Trobada Gastronòmica a la Sala d'Actes del CC Tecla Sala.

III Trobada Gastronòmica a l'Hospitalet

En aquesta edició de la Trobada, també vam comptar amb la col·laboració dels alumnes del PFI-PTT (Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball) de Pastisseria i Fleca que ens van explicar com preparen les seves receptes.

Després de la xerrada, alguns assistents ens van explicar, breument, l'elaboració dels plats que havien portat i com havien decidit la recepta que presentaven i, finalment, vam poder tastar tot el que havien preparat. Hi vam poder assaborir els plats següents: pastís de Sacher, pastís de fruites, braç de gitano, pa i salses especials per a persones amb intoleràncies alimentàries, amanida apta per a persones amb intoleràncies alimentàries, bunyols de taronja, galetes de mantega, rocs de xocolata, cóc ràpid, porra antequerana i arròs amb guandules.

En definitiva, va ser una activitat distesa i molt agradable on unes trenta persones provinents del Voluntariat i de l'alumnat del CNL d'edats i orígens diferents vam compartir experiències i receptes en català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter