25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 5 de desembre de 2014

73 participants de la Gimcana de les Llengües aconsegueixen la màxima puntuació

Èxit de participació i èxit de respostes. La quarta edició de la Gimcana de les Llengües ha batut el rècord de guanyadors, 73, i ha igualat la participació de l'edició anterior. Per desempatar, es va dur a terme un sorteig de 5 premis més grossos.

73 participants de la Gimcana de les Llengües aconsegueixen la màxima puntuació

Lliurament dels premis i celebració del 25è aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística

Per lliurar tots aquests premis, el Centre de Normalització Lingüística, la Xarxa de Biblioteques i el Centre d'Estudis de l'Hospitalet, organitzadors del concurs, han portat a l'escenari del Centre Cultural Tecla Sala la representació de PsicoDrama, de Marc González de la Varga, basat en l'assaig Els altres catalans, de Paco Candel, i interpretat per alumnes del CNL de l'Hospitalet, els quals han estat formats i preparats pel professorat de teatre de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts.

El tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Lluís Esteve, ha destacat el gran nombre de participants de la Gimcana de les Llengües i la seva procedència, tant de tot Catalunya com de l'estranger. Esteve ha destacat també la diversitat lingüística de l'alumnat del CNL, que parlen més de 45 llengües, i la tasca del CNL de l'Hospitalet en el seu 25è aniversari.

Joan Abril, en representació d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha fet èmfasi en la celebració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística i del CNL de l'Hospitalet, i n'ha destacat la feina duta a terme: més de 63.000 cursos de català de tots els nivells, la inscripció de més d'1.500.000 persones de procedències d'arreu del món, les més de 81.000 parelles lingüístiques en 10 anys.

L'alcaldessa, Núria Marín, ha tancat l'acte i ha destacat les ganes de participar i encertar dels concursants, que han fet tot el possible per respondre les preguntes de la Gimcana de les Llengües.

La Gimcana de les Llengües ha estat possible gràcies a Bonpreu, La Farga, Abacus, Filmax, Ikea i Auditori Barradas, patrocinadors del concurs.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter