25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 330 notícies disponibles
Divendres, 29 de novembre de 2019

El Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet visita la Colònia Güell

El Voluntariat per la llengua  del CNL de l’Hospitalet visita la Colònia Güell Divendres, dia 29 de novembre, prop d'una cinquantena de participants en el VxL del CNL de l'Hospitalet i d'alumnes dels cursos vam fer una visita guiada a la Colònia Güell, colònia industrial d'origen modernista, i a la Cripta Gaudí.
Dijous, 21 de novembre de 2019

Club de lectura fàcil a la Biblioteca Josep Janés amb el VxL de l’Hospitalet

Club de lectura fàcil a la Biblioteca Josep Janés amb el VxL de l’Hospitalet Dijous 21 de novembre, a la Biblioteca Josep Janés, es va fer la sessió del mes de novembre del Club de lectura fàcil, conduït per una voluntària del programa de Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Inscripció oberta als cursos de català de gener-març

Inscripció oberta als cursos de català de gener-març Dia 18 de novembre iniciem les inscripcions per als cursos del període gener-març 2020.
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Taller de tècniques de relaxació amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

Taller de tècniques de relaxació amb el Voluntariat per la llengua  del CNL de l’Hospitalet Dijous 7 de novembre, de 18 a 19.30 h, vam fer el taller de tècniques de relaxació amb el participants del programa de Voluntariat per la llengua i alumnes de cursos.
Diumenge, 17 de novembre de 2019

Lapònia al Teatre Joventut amb el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet

Lapònia al Teatre Joventut amb el Voluntariat per la llengua  del Centre de Normalització Lingüística  de l’Hospitalet Diumenge, dia 17 de novembre vam anar a veure l'obra de teatre Lapònia al Teatre Joventut. Comèdia escrita per Marc Angelet i Cristina Clemente i interpretada per Meritxell Huertas, Manel Sans, Meritxell Calvo i Roger Coma.
Dimecres, 30 d'octubre de 2019

"Parlar en públic sense prendre mal" a la Lliçó inaugural 2019-2020 del CNL de l’Hospitalet

Dimecres 30 d'octubre, a les 18.30 h, es va celebrar la tercera Lliçó inaugural del CNL de l'Hospitalet amb una xerrada de Roger Coma.  
Dimecres, 9 d'octubre de 2019

El cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) torna a l’Hospitalet

El cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) torna a l’Hospitalet El cicle de Cinema Infantil en Català té l'objectiu de difondre el català en els espais d'oci familiar, fora de l'àmbit escolar, i ja se n'han fet diverses edicions amb molt d'èxit.
Divendres, 4 d'octubre de 2019

La coral i el grup de teatre del CNL arrenquen el tàndem amb l’EMMCA

La coral i el grup de teatre del CNL arrenquen el tàndem amb l’EMMCA Dilluns 7 d'octubre s'inicien els assajos, però encara us hi podeu apuntar! Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet tenen un espai per comunicar-se en català que combina llengua, música i actuació.
Divendres, 2 d'agost de 2019

COMENCEN LES INSCRIPCIONS ALS CURSOS DE CATALÀ

COMENCEN LES INSCRIPCIONS ALS CURSOS DE CATALÀ Dia 12 de setembre iniciem les inscripcions per als cursos del període setembre-desembre 2019.
Dijous, 27 de juny de 2019

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet Dimecres 26 de juny a la tarda, els alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i treballadors del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet vam celebrar la festa de final de curs 2018-2019, al pati de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), al barri del Gornal. Com sempre, l'EMMCA ens va acollir amb els braços oberts i ens va facilitar la feina!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter