25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

                                               

Bases del joc

El Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet i l'Associació de comerciants de Pubilla Cases, dins de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", organitzen un joc lingüístic amb un premi final que es regirà per les bases següents:

1. El joc es farà de l'1 al 30 d'abril de 2019. La promoció és oberta a tota la clientela dels comerços.

2. Els premis del sorteig seran cedits per comerços de l'Associació de comerciants de Pubilla Cases.

3. Els treballadors dels comerços no poden participar-hi.

4. Els comerços que col·laboren en el joc tindran un cartell penjat en un lloc visible. Cada comerciant tindrà la resposta de l'endevinalla del seu cartell.

5. Les butlletes de participació seran als comerços col·laboradors a partir del dia 1 d'abril.

6. Per cada compra s'obtindrà una butlleta on s'ha d'escriure la solució de l'endevinalla i el nom del comerç on s'ha trobat. A més, cal completar la butlleta amb les dades personals que s'hi demanen.

7. Les respostes han d'estar escrites en català i amb lletra clara. Si són il·legibles es considerarà que la butlleta és nul·la i se n'extraurà una altra.

8. Les urnes per dipositar les butlletes de participació estaran situades a cada comerç.

9. L'acte d'extracció de les butlletes guanyadores es farà el dia 30 d'abril de 2019, a les 20.30 h, a la seu de l'Associació de Comerciants Pubilla Cases. S'extrauran butlletes i es contactarà amb els guanyadors.

10. El CNL de l'Hospitalet i l'Associació de Comerciants Pubilla Cases comunicaran el dia, el lloc i l'hora en què es farà el repartiment de premis.

12. El nom de les persones guanyadores es publicarà al tauler d'anuncis de l'Associació de Comerciants, i al web, Twitter i Facebook del CNL de l'Hospitalet.

13. Qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d'aquestes bases, el resoldran els organitzadors. El fet de participar en aquest sorteig pressuposa l'acceptació d'aquestes bases i de les resolucions preses per l'organització en els casos que no s'hagin tingut en compte a les bases esmentades.

Protecció de dades.

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d'altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L'òrgan responsable d'aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d'accés, modificació, cancel·lació i oposició és: 

Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221
08036 Barcelona

Drets d'imatge. Emplenant la butlleta, la persona consent expressament i autoritza el CPNL perquè utilitzi les imatges que siguin estrictament necessàries per a la difusió posterior d'aquest joc.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter