25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

                                               

Bases del joc

El Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet i els mercats de la ciutat, dins de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", organitzen un joc lingüístic amb un premi final que es regirà per les bases següents:

1. El joc es farà del 13 al 27 d'abril de 2018. La promoció és oberta a tota la clientela dels mercats.

2. Cada mercat sortejarà un carret amb productes propis, vals de compra, un llibre, un paraigua i alguna sorpresa. El contingut del carret pot variar en funció de la disponibilitat de cada mercat.

3. Els vals de compra tindran un valor de 5 € o 10 € cadascun que no es bescanviaran en cap cas per diners. En cas d'efectuar una compra amb aquests vals per un valor inferior al que acrediten no es tornarà la diferència en metàl·lic. Els vals es poden fer servir a totes les parades o botigues del mercat interior o exterior, segons la disponibilitat de cada mercat.

4. Els concessionaris i treballadors dels mercats no poden participar-hi.

5. Els vals de compra caducaran el dia 30 de maig de 2018.

6. Les parades que col·laboren en el joc tindran un cartell penjat en un lloc visible.

7. Les butlletes de participació seran a les parades dels mercats de l'Hospitalet a partir del dia 13 d'abril.

8. Per cada compra s'obtindrà una butlleta on s'ha d'escriure el nom de tres paraules diferents que apareguin als cartells repartits al mercat i el nom de les parades on les han llegides. A més, cal completar la butlleta amb les dades personals que s'hi demanen.

9. Les respostes han d'estar escrites en català i amb lletra clara. Si són il·legibles es considerarà que la butlleta és nul·la i se n'extraurà una altra.

10. Les urnes per dipositar les butlletes de participació estaran situades a cada mercat.

11. L'acte d'extracció de les butlletes guanyadores es farà el dia 27 d'abril de 2018, a les 18 h, a cada mercat. S'extrauran butlletes fins a tenir-ne dues que compleixin els requisits dels apartats 8 i 9 d'aquestes bases, la primera serà la guanyadora i la segona es considerarà suplent.

12. El nom de les persones guanyadores es publicarà al tauler d'anuncis del mercat corresponent i al web, Twitter i Facebook del CNL de l'Hospitalet. En cas que no es pugui contactar amb la persona guanyadora en el termini de 7 dies, el mercat contactarà amb la persona suplent.

13. Qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d'aquestes bases, el resoldran els organitzadors. El fet de participar en aquest sorteig pressuposa l'acceptació d'aquestes bases i de les resolucions preses per l'organització en els casos que no s'hagin tingut en compte a les bases esmentades.

Protecció de dades.

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d'altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L'òrgan responsable d'aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d'accés, modificació, cancel·lació i oposició és: 

Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221
08036 Barcelona

Drets d'imatge. Emplenant la butlleta, la persona consent expressament i autoritza el CPNL perquè utilitzi les imatges que siguin estrictament necessàries per a la difusió posterior d'aquest joc.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes