25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Dimecres, 12 de juliol de 2017

Alumnes del Bàsic 1 a la torre de guaita del s. XI

El passat 4 de juliol els alumnes del B1 d'estiu que el CNL L'Heura organitza en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) vam visitar el Museu Torre Balldovina.

Alumnes del Bàsic 1 a la torre de guaita del s. XI

Vam iniciar la visita amb una explicació sobre la importància del molí medieval d'en Ribé (encara en estudi dels arqueòlegs) i vam continuar la visita del recinte entrant a la torre de guaita del s. XI, un espai sorprenent pel gruix dels murs, també vam veure el vídeo que explica com vivien els nostres avantpassats laietans, i les recreacions de la vida quotidiana van agradar als alumnes. El capfoguer, els molins de pedra, l'esquelet d'un bebè, el peveter de la deessa Tanit i l'alfabet ibèric van atraure la nostra atenció i ens van ajudar a entendre i valorar el patrimoni local tan ric que tenim.

Aquesta visita s'emmarca en les activitats lúdiques i culturals que fem per fomentar l'ús de la llengua fora de l'aula, per estendre el coneixement de la història de la nostra ciutat, i per cohesionar els grups.

Els alumnes van sortir molt satisfets de la visita i nosaltres agraïts per la continuada col·laboració del Museu Torre Balldovina amb CNL L'Heura. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes