25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 218 notícies disponibles
Divendres, 27 de juliol de 2018

El cançoner de l'estiu

El cançoner de l'estiu Ja ha arribat l'estiu: alegre, però aclaparador i enganxós. Enganxós com moltes cançons que ens han posat la banda sonora en moments de les nostres vides i que ara volem compartir amb vosaltres.
Divendres, 27 de juliol de 2018

El pagès i Carnisseria Martínez Duelt s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors

El pagès i Carnisseria Martínez Duelt s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors Les parades del Mercat Sagarra El pagès i Carnisseria Martínez Duelt entren a formar part de la llista d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Divendres, 27 de juliol de 2018

Ja ha començat l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua

Ja ha començat l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua Aquest mes de juliol donem el tret de sortida a l'edició d'estiu del VxL. Aquesta edició arribarà  fins a l'octubre i durant aquest temps, les nostres parelles s'han de trobar unes 10 vegades a raó d'una hora per setmana aproximadamen
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Copi rambla i +Quefruits, dos nous establiments col·laboradors

Copi rambla i +Quefruits, dos nous establiments col·laboradors Donem la benvinguda al programa a Copi rambla i +Quefruits, del barri del Centre. Aquests són els nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura

Cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura El passat 21 de juny vam celebrar la cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura amb diverses activitats al pati del Mas Fonollar.
Divendres, 29 de juny de 2018

Descobrim la fauna del Besòs

Descobrim la fauna del Besòs El passat 4 de juny, més de 50 alumnes dels cursos de català de nivells inicials i bàsics vam anar d'excursió a la llera del riu Besòs per conèixer la història del riu i descobrir el animals que hi viuen, sovint allunyats de la vista dels vianants.
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Acabem les trobades del Voluntariat per la llengua jugant

Acabem les trobades del Voluntariat per la llengua jugant Les trobades mensuals de voluntaris i aprenents van començar al mes de novembre i ens han permès parlar de temes diversos: els nostres gustos, experiències, aficions...
Dimarts, 12 de juny de 2018

Tres premiats a la 7a edició d’Els sabors del món

Tres premiats a la 7a edició d’Els sabors del món Gemma Sol, Lorena Pérez i Mohamed Hasan Adnan han estat els guanyadors del sorteig que el CNL L'Heura va fer entre tots els participants a l'activitat "Descobreix les espècies a través dels sentits".
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Ruta per la Santa Coloma vella

Ruta per la Santa Coloma vella El passat 31 de maig vam conèixer una mica millor el passat rural de la nostra ciutat i vam visitar els edificis més emblemàtics d'aquella època que encara es conserven a Santa Coloma.
Dimarts, 29 de maig de 2018

Condiments i espècies a la 7a edició Els sabors del món

Condiments i espècies a la 7a edició Els sabors del món Diumenge 27 de maig el CNL L'Heura va conduir l'activitat central d'Els sabors del món, durant la 7a edició de la mostra, enguany dedicada als condiments i les espècies. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes