25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 274 notícies disponibles
Dilluns, 4 de novembre de 2019

De què parlem durant 10 hores?

De què parlem durant 10 hores? El José Ordóñez és un aprenent que ja ha tingut tres voluntaris lingüístics i el Joan Miquel Viadé, el seu voluntari actual, ja ha conegut prop de vint-i-cinc aprenents.
Dijous, 31 d'octubre de 2019

Acte d'inici del Voluntariat per la llengua dedicat a Pere Calders

Acte d'inici del Voluntariat per la llengua dedicat a Pere Calders El dimecres 30 d'octubre el CNL L'Heura va organitzar l'acte d'inici del programa Voluntariat per la Llengua, que s'emmarcava dins les activitats del Correllengua 2019, dedicat a Pere Calders.
Dilluns, 4 de novembre de 2019

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup?

Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Consorci per a la Normalització Lingüística i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu el foment cultural a través d'activitats adreçades a diversos col·lectius vinculats al Consorci per a la Normalització Lingüística.
Divendres, 4 d'octubre de 2019

Alumnes del CPNL acompanyen la presentació de la segona temporada de Katalanoski

Alumnes del CPNL acompanyen la presentació de la segona temporada de Katalanoski Quatre alumnes del CPNL han estat entrevistats per Halldor Mar, el músic presentador de "Katalonski", a la roda de premsa de la nova temporada del programa.
Dilluns, 30 de setembre de 2019

Laietans de Gramenet: 'El castell de tothom' i el lèxic casteller

Laietans de Gramenet: 'El castell de tothom' i el lèxic casteller Els Laietans de Gramenet organitzen "El castell de tothom", el proper 27 d'octubre de 2019 a la plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet.
Dilluns, 30 de setembre de 2019

Si t'estimes la llengua i la cultura i no t'apuntes al VxL, qui ho farà?

Si t'estimes la llengua i la cultura i no t'apuntes al VxL, qui ho farà? L'Ana Calm ja fa uns anys que és voluntària a Santa Coloma i per això li hem demanat que ens parli una mica de com és l'estiu amb el Voluntariat per la llengua (VxL).
Dilluns, 30 de setembre de 2019

El Consorci és clau per al foment del català entre les persones nouvingudes

El Consorci és clau per al foment del català entre les persones nouvingudes Més d'un 60% de les persones nouvingudes manifesten tenir interès per aprendre la llengua catalana. Aquestes dades es desprenen de l'Enquesta d'usos lingüístics de 2018 que tot just es va presentar abans de l'estiu. Aquest setembre la premsa se n'ha fet ressò com podeu veure en aquest article.
Dilluns, 30 de setembre de 2019

"El català és futur", la cançó dels 30 anys del CPNL

"El català és futur" és la nova cançó de celebració del trentè aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), una lletra que parla de la feina feta durant aquests anys de trajectòria i dels nous reptes de futur.
Dilluns, 30 de setembre de 2019

Vols valorar la teva experiència amb el VxL a Google?

Vols valorar la teva experiència amb el VxL a Google? A través d'aquest enllaç de Google, pots fer qualsevol pregunta i, si ja hi has participat, compartir la teva experiència amb comentaris, valoracions o fotografies; a més, ajudaràs a visualitzar el VxL a les xarxes!
Dilluns, 29 de juliol de 2019

Més de vint establiments col·laboradors renoven el seu compromís amb el VxL

Més de vint establiments col·laboradors renoven el seu compromís amb el VxL Durant aquest mes de juliol més de vint establiments han renovat el seu compromís de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua a la nostra ciutat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter