25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 255 notícies disponibles
Dimecres, 5 de juny de 2019

Ens acomiadem de Josep Martinell Grau

Ens acomiadem de Josep Martinell Grau En Josep Martinell Grau ha mort als 89 anys d'edat a Santa Coloma de Gramenet. Des del CNL L'Heura volem acomiadar-lo i agrair-li la seva estreta col·laboració amb el CNL i el seu compromís amb la llengua i la cultura catalana.
Dilluns, 3 de juny de 2019

“Dos paisatges que es troben”, així es veuen les trobades del VxL virtual des de Sentenac de Seron

“Dos paisatges que es troben”, així es veuen les trobades del VxL virtual des de Sentenac de Seron Carole Louge és aprenenta virtual del Voluntariat per la llengua a França. Per això li hem demanat que es presenti, ens expliqui com va animar-se a aprendre català i com va arribar al VxL.
Dilluns, 3 de juny de 2019

Ens acomiadem del "VxL en conversa" el Dia Internacional del Joc

Ens acomiadem del Dimarts 28 de maig es va fer l'última trobada del curs 2018-2019 del "VxL en conversa" i, com que coincidia amb el Dia Internacional del Joc, vam passar l'hora parlant sobre aquest tema.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Ruta Fabra a Prada de Conflent

Ruta Fabra a Prada de Conflent Finalment, i després de dos intents fallits a causa del mal temps, dissabte 27 d'abril, vam poder fer la sortida a Prada de Conflent per conèixer més a fons la figura de Pompeu Fabra, la seva obra i els darrers anys de vida com a exiliat. Va valer la pena l'espera perquè ens va fer un dia preciós!
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Joan Brossa i l’auca de Sant Jordi

Joan Brossa i l’auca de Sant Jordi El CNL L'Heura va celebrar la diada de Sant Jordi amb un estand a la plaça de la Vila  i un altre a la plaça del Rellotge.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Jocs i joguines en català a la Diada de la Primavera

Jocs i joguines en català a la Diada de la Primavera El divendres 12 d'abril al voltant de 1.000 persones es va aplegar a la 5a Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena, que es va celebrar al Parc dels Pins.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Un matí a la muntanya sense pluja i amb molta conversa!

Un matí a la muntanya sense pluja i amb molta conversa! El passat 3 d'abril des de Santa Coloma ens vam sumar a la sortida que organitzaven voluntaris i aprenents de Badalona i Sant Adrià a la muntanya.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

El VxL i la FAMPA renoven l'acord de col·laboració

El VxL i la FAMPA renoven l'acord de col·laboració El Voluntariat per la llengua i la Federació de Mares i Pares de Santa Coloma de Gramenet (FAMPA) renoven l'acord de col·laboració per tal de difondre el VxL entre les associacions de pares i mares que formen part de l'entitat.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Més interès que mai per aprendre català a Santa Coloma

Més interès que mai per aprendre català a Santa Coloma El CNL L'Heura, referent del foment de l'ús i de la formació de català per a adults a Santa Coloma de Gramenet.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Què busques?

Què busques? "Busco quantes perruques hi ha a l'aparador del Carobel's".  "Hi ha el color taronja al rètol de +que fuits?". "Com es diu la noia que parla xinès a la Farmàcia Bach?". 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter