25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 246 notícies disponibles
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Què busques?

Què busques? "Busco quantes perruques hi ha a l'aparador del Carobel's".  "Hi ha el color taronja al rètol de +que fuits?". "Com es diu la noia que parla xinès a la Farmàcia Bach?". 
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Presentació del VxL i del Parla.cat mitjançant un Kahoot

Presentació del VxL i del Parla.cat mitjançant un Kahoot Un grup d'adolescents de Santa Coloma de Gramenet, que participen en un programa de parelles lingüístiques entre alumnes de diferents instituts de la ciutat per practicar el català, van assistir a la presentació del programa Voluntariat per la Llengua i de l'entorn virtual d'aprenentatge de català Parla.cat.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia Cada 21 de març, amb l'arribada de la primavera, celebrem el Dia Mundial de la Poesia (DMP).
Dilluns, 18 de març de 2019

Sonoritat? No, sororitat ;)

Sonoritat? No, sororitat ;) El dimarts 12 de març, en el marc de les Jornades Feministes de Santa Coloma de Gramenet, el VxL va dedicar la seva trobada quinzenal a parlar sobre la sororitat.
Dimarts, 5 de març de 2019

Ni un moment de silenci a la primera trobada!

Ni un moment de silenci a la primera trobada! El Manel és voluntari a la nostra ciutat i la setmana passada es va trobar per primera vegada amb els que seran els seus nous aprenents durant les pròximes deu setmanes, l'Esther i l'Andrés.
Dimarts, 5 de març de 2019

Comença el club de lectura fàcil

Comença el club de lectura fàcil El club de lectura fàcil en català, organitzat per la Biblioteca Central en col·laboració amb el CNL L'Heura, ja ha fet els primers passos. Una quinzena de persones s'han inscrit al club que es va presentar el passat 19 de febrer a la Biblioteca.
Dimarts, 5 de març de 2019

Noves sessions del Voluntariat en conversa

Noves sessions del Voluntariat en conversa Dos dimarts al mes disposes d'un espai per conversar en català al CNL L'Heura (rambla de Sant Sebastià 100, cinquena planta) de 17 a 18h.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors!

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors! Donem la benvinguda al programa a Kalacarme i La Torradeta II, dos nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Un racó per a la lectura

Un racó per a la lectura El passallibres del CNL L'Heura és un punt d'intercanvi de llibres que va iniciar el seu camí el setembre de l'any 2014. El seu funcionament és ben senzill: triar un llibre, apuntar el nom de la persona que l'agafa i a gaudir amb la lectura!
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Ateses més de 150 persones pel Servei d'orientació i col·locació del CNL L'Heura durant l'any 2018

Ateses més de 150 persones pel Servei d'orientació i col·locació del CNL L'Heura durant l'any 2018 El Servei d'orientació i col·locació presta una atenció personalitzada a les persones que volen fer un curs de català.  Va començar a funcionar fa 2 anys i durant l'any 2018 ha atès més de 200 persones.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes