25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 229 notícies disponibles
Dilluns, 3 de desembre de 2018

A les trobades no negociem res, veiem “Narcos”!

A les trobades no negociem res, veiem “Narcos”! La Begoña és una voluntària de València amb dues aprenentes, l'Stefania de Romania i la Virginia de Colòmbia, per això quan quedo amb elles perquè expliquin com són les seves trobades el primer que em pregunto és...
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Apropem la historia local als alumnes dels primers nivells

Apropem la historia local als alumnes dels primers nivells En els cursos de català prioritàriament s'hi aprèn llengua, però no només. Un dels objectius del Consorci per a la Normalització Lingüística és el de donar a conèixer la cultura i la història del país a les persones nouvingudes.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Ja tenim guanyadores del concurs "Endevina-la!"

Ja tenim guanyadores del concurs Del 15 al 28 d'octubre, dins de les activitats "Cultura i comerç" organitzades per l'Agrupació de Comerç i Industria de Santa Coloma de Gramenet, el CNL L'Heura va dur a terme la campanya "Endevina-la!".
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Anagrames sobre Fabra, Abelló, Capmany i Pedrolo

Anagrames sobre Fabra, Abelló, Capmany i Pedrolo 150 alumnes del CNL L'Heura resolen anagrames de Pompeu Frabra i d'autors commemorats durant l'any literari
Dilluns, 26 de novembre de 2018

Celebrem el 15è aniversari del VxL commemorant la Nova Cançó

Celebrem el 15è aniversari del VxL commemorant la Nova Cançó El 30 d'octubre vam celebrat el 15è aniversari del Voluntariat per la llengua (VxL) amb un acte dedicat la Nova Cançó, dins de les activitats del Correllengua 2018, davant d'un centenar de persones.  
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Parlem de granotes voladores amb banyes

Parlem de granotes voladores amb banyes Josep Rubies és un voluntari per la llengua a Santa Coloma de Gramenet i d'entrada es presenta amb un acudit que acostuma a fer a les trobades als aprenents. Comenta que, com ells, tampoc és d'aquí. Va néixer a Badalona, ja que en aquell moment no hi havia hospital a Santa Coloma, i de pares també "estrangers", ell de Balaguer i ella d'Andalusia.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

L’alumne Youssef Basty llegeix el manifest del Correllengua

L’alumne Youssef Basty llegeix el manifest del Correllengua Diumenge 7 d'octubre es va inaugurar el Correllengua 2018 a Santa Coloma de Gramenet en un acte a l'Auditori de Can Roig i Torres.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Primer any d'establiment col·laborador del VxL!

Primer any d'establiment col·laborador del VxL! David Ventura d'Alfil Santa Coloma (c. de Sant Josep, 12) i Xavier Santamaria de Roba Bugatti Home (c. de Pompeu Fabra, 10) tot just han fet el seu primer any com a establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Divendres, 28 de setembre de 2018

Vols tenir un títol oficial?

Vols tenir un títol oficial? Segurament tens coneixements de català però potser no has pogut fer un curs i no tens cap títol que puguis presentar en buscar feina, o potser et vols presentar a un concurs públic i has de demostrar el nivell que tens.
Divendres, 28 de setembre de 2018

El CNL L'Heura publica un article sobre Fabra en la revista "Gramenetum"

El CNL L'Heura publica un article sobre Fabra en la revista El juliol d'aquest any 2018 es va publicar el primer número de la revista Gramenetum. Revista de Santa Coloma Ciutat Universitària.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes