25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Publicacions

Llistant 1 de 4 de 4 publicacions disponibles
   << Escolliu la categoria
Entitats de Santa Coloma de Gramenet Ciutat

Entitats de Santa Coloma de Gramenet

Hi trobareu la llista actualitzada de les entitats de Santa Coloma de Gramenet i, per tant, un referent sobre com escriure-les (majúscules, minúscules, preposicions, etc.).

Equip de govern de Santa Coloma de Gramenet Ciutat

Equip de govern de Santa Coloma de Gramenet

Aquí hi trobareu els noms actualitzats de l'equip de govern actual de Santa Coloma de Gramenet. Sabrem, doncs, com cal escriure el nom propi de la persona que ocupa el càrrec en qüestió i si cal posar majúscules o minúscules, preposicions o articles en la denominació de cada càrrec.

Equipaments de Santa Coloma de Gramenet Ciutat

Equipaments de Santa Coloma de Gramenet

Hi trobareu els noms actualitzats dels equipaments de Santa Coloma de Gramenet i, per tant, un referent sobre com cal escriure aquests noms (majúscules, minúscules, preposicions, etc.).

Pel que fa a les denominacions llar d'infants / escola bressol, cal tenir en compte que aquests noms són sinònims. Seguint el criteri del nom oficial, trobareu els centres públics com a llars d'infants, i els privats i laborals com a escoles bressol. No obstant això, en ambdós casos trobareu la designació escola bressol municipal / llar d'infants, respectivament, com a denominació alternativa.
 

Nomenclàtor de Santa Coloma de Gramenet Ciutat

Nomenclàtor de Santa Coloma de Gramenet

Hi trobareu els noms oficials actualitzats de les vies públiques de Santa Coloma de Gramenet. Sabrem, doncs, com cal escriure'ls exactament, és a dir, el nom que pertoca en cada cas i si cal posar-hi article, preposició i majúscules o minúscules.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes