25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Presentació

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. L’àrea encarregada d’estendre l’ús del català és la de Dinamització.

La Dinamització engloba diversos programes, com ara el Voluntariat per la Llengua, el Servei d’Assessorament Lingüístic o l’Acolliment Lingüístic.

Les actuacions que es despleguen des d’aquesta àrea són diverses i estan relacionades amb els objectius estratègics marcats per la Direcció General de Política Lingüística.

Les accions del CNL L’Heura en l’àrea de Dinamització comprèn, entre d’altres, des de la presència al carrer (Expocoloma, Sant Jordi) fins a acords de col·laboració amb agents econòmics, socials i culturals de la ciutat; l’oferta de serveis a comerços i entitats; la distribució de milers de cartes de reis; les actuacions favorables a la sensibilització de l’ús de la llengua; el Pla d’autonomia lingüística per a l’Ajuntament; la difusió a través de les xarxes socials de les activitats del CNL L’Heura; i així un llarg etcètera.
 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes