Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Activitats complementàries > Clubs de lectura [X]
  1. Més de 200 llibres de lectura a les classes del CNL L’Heura

    El foment de la lectura als cursos de català sempre ha estat un dels objectius estratègics del CNL L'Heura. El CNL, des de l'any 2012, tira endavant un pla de treball que té com a objectiu fomentar la lectura com a eina d'aprenentatge de la llengua i promoure la seva pràctica als cursos i programes de foment de l'ús.

    Activitats complementàries

  2. Llegim als cursos de L’Heura

    Llegir als cursos de català és un dels objectius del pla de lectura que el CNL desenvolupa, dins i fora de l'aula, des de l'any 2012.

    A l'aula, el primer trimestre de l'any 2023, hem prestat 152 llibres de lectura a l'alumnat. En aquesta activitat han participat 10 cursos presencials, des del nivell Bàsic 2 a l'Elemental 3.

    Activitats complementàries

  3. El foment de la lectura al CNL L’Heura

    La lectura ens ajuda a entendre la llengua. Llegir ens permet conèixer noves paraules, ens ajuda a adquirir fluïdesa i a consolidar les estructures de la llengua. En definitiva, la lectura és una eina fonamental en l'aprenentatge d'una llengua.

    Activitats complementàries, CPNL

  4. Torna el passallibres i un nou joc al vestíbul del CNL

    El passallibres ha tornat al CNL L'Heura i ha pres el relleu de la castanyera que ens ha acompanyat uns dies al vestíbul del CNL. L'alumnat pot venir a buscar un llibre de lectura i, fins i tot, pot trobar-hi revistes.

    Cursos de català, Activitats complementàries