Tres nous establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

L'obrador de Santa Coloma i Teetanesque, del barri del Centre, i Hipotum, del barri Llatí, s'uneixen al programa VxL

L'Obrador de Santa Coloma, on elaboren pans de manera artesanal amb farines de proximitat, el trobareu al barri del Centre, al carrer Major 27. Ben a prop, al mateix barri però al carrer del Doctor Ferran 10, teniu Teetanesque, una botiga de samarretes úniques i més coses xules com diuen ells mateixos. I ja una mica més lluny, al carrer de Sicília 93, al barri Llatí, hi ha moda infantil i junior a Hipotum amb llicència tèxtil de personatges a samarretes, pijames, roba interior, tovalloles...

Aquests establiments se sumen a la xarxa de comerços de Santa Coloma de Gramenet que tenen el  compromís d'atendre en català a totes aquelles persones que s'hi adrecin en català, tot i que ho facin amb dificultat. Així doncs són el marc idoni perquè els aprenents puguin practicar les competències orals que estan desenvolupant.

Tots aquells comerços que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el CNL L'Heura, tel.934684048 o bé escriure un correu electrònic a vxl.heura(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?