'N'hi ha per llogar-hi cadires' és la nova llista de cançons del CPNL

Llengua i cultura

Amb la nova llista del compte de Spotify del CPNL volem donar la benvinguda a tots els alumnes que comencen cursos de català aquesta setmana.

Aquesta llista conté cançons enginyoses i divertides que treballen les vocals, l'ela geminada, paraules esdrúixoles, mots amb "ics" i "xeix", etc. Amb cadascuna d'aquestes cançons realment n'hi ha per llogar-hi cadires! Ja ho veureu vosaltres mateixos quan les escolteu. Gaudiu-ne molt!

El compte CPNL conté 21 llistes amb més de 1.150 cançons que combinen criteris de selecció diversos. D'una banda, hi ha llistes amb temes d'estils musicals concrets, com "Ska, Reggae i ritmes jamaicans", "Rap, Hip Hop i Trap", "Folk i tradicional", "Punk i Hardcore" o "Electrònica". També s'han configurat les llistes per acompanyar en determinats estats d'ànim o situacions vàries, com "Fem dissabte", "Entre llibres i pantalles", "De relax", "De festa" o "Fil MusiCAT".

Finalment, el compte disposa d'un recull de temes per aprofundir en la cultura, la història, la poesia, la literatura o les variants dialectals, que permeten donar a conèixer la cultura a través de la música. En aquest apartat, destaquen les llistes "Cant, cante, canti, canto", "Històries i costums catalans", "Poemes cantats", "El fenomen del Rock Català" i "Nova Cançó".

Vols compartir aquesta notícia?