Lectura fàcil amb el CNL L'Heura

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Lectura fàcil amb L'Heura és un club de lectura que neix de la col·laboració entre el Centre de Normalització Lingüística L'Heura i la Biblioteca Central per apropar el català a totes les persones que viuen a Santa Coloma de Gramenet.

Fem servir llibres de Lectura Fàcil, validats per l'Associació de lectura fàcil, i que es reconeixen amb el logo LF. Estan elaborats amb especial cura per poder ser llegits i entesos per totes aquelles persones que tenen dificultats lectores i/o de comprensió. Per això s'utilitzen:

  • Vocabulari senzill i directe

  • Frases curtes amb una única idea principal

  • Esdeveniments en ordre cronològic

  • Accions directes i simples

  • Imatges descriptives que complementen el text

El club s'adreça a persones adultes que fan un curs de català de nivell Bàsic 2, Bàsic 3 i Elemental que els agrada llegir i necessiten reforçar el seu aprenentatge. També va adreçat a qualsevol persona interessada en millorar la seva capacitat lectora i de comprensió de la llengua catalana.

Per poder apuntar-s'hi només cal emplenar aquest formulari o si ho preferiu podeu trucar a la biblioteca: 93 466 15 51

I si no teniu el carnet de biblioteca, us el farem al moment de manera completament gratuïta.

Lectures del club:

Dilluns, 31 de maig:L'Edat de la innocència / Edith Wharton ; adaptació de Clàudia Sabater Baudet. Barcelona: La Mar de Fàcil, 2018

  • L'edat de la innocència, novel·la guanyadora d'un Premi Pulitzer, és una història de gran passió, que critica els costums de l'alta societat novaiorquesa.

image

Dilluns, 21 de juny: Tristany i Isolda: anònim medieval / versió de Pere Danès i Montserrat Morera. Barcelona : Castellnou, 2012

  • El cavaller Tristany, nebot del rei Marc de Cornualla, i Isolda, la promesa del rei, s'enamoren apassionadament després de veure una poció màgica. Aquest fet provoca un conflicte entre la fidelitat al sobirà i l'amor etern dels dos joves, que dóna lloc a nombroses aventures i a un inoblidable final.

Vols compartir aquesta notícia?