Comença el curs 2020-21 al CNL L’Heura!

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

- Aquest mes han començat els cursos presencials, semipresencials i en línia que permeten seguir tots els nivells de català

- El VxL creix gràcies a la modalitat virtual i guanya impuls amb la campanya “Quan parles fas màgia”

La primera setmana d'octubre ja han començat els cursos de català del CNL L'Heura: 15 cursos presencials de català de nivell Inicial i Bàsic, un curs semipresencial de nivell Elemental i 11 cursos en línia, que sumats a l'oferta conjunta de tot el CPNL, permeten seguir tots els nivells de català. En total s'hi han inscrit 472 alumnes.

Totes les persones que vulguin apuntar-se als propers cursos de català podran fer-ho el mes de desembre i trobaran tota la informació al nostre web /xarxa/cnllheura/, i a les xarxes socials del CNL L'Heura (Twitter, Facebook i WeChat), també accessibles des de la pàgina web.

Enguany, el programa Voluntariat per la llengua ha crescut molt gràcies a la seva modalitat virtual. Actualment, amb la campanya "Quan parles fas màgia," s'està donant un nou impuls al programa que en el 2020 vol arribar a les 150.000 parelles lingüístiques formades des del seu inici, fa 17 anys. I, aquest mes de desembre podrem veure l'exposició "Quan parles fas màgia" a la Biblioteca del Fondo.

Al CNL L'Heura, hem format més de 100 noves parelles virtuals durant els darrers mesos i constantment en fem de noves. Tothom que estigui interessat en participar-hi pot inscriure's a través de la pàgina www.vxl.cat o escrivint a vxl.heura(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?