25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 6 de febrer de 2019

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors!

Donem la benvinguda al programa a Kalacarme i La Torradeta II, dos nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors!

Kalacarme és una botiga d'articles de pell (cinturons, bosses, moneders...) que trobareu al carrer del Doctor Ferran número 17, al barri de Riu Nord. I per fer un cafè o menjar alguna cosa mentre parleu en català, podeu anar al bar La Torradeta II, al carrer de Sant Josep número 23, al barri del Centre.

     imatge                imatge

 Aquests establiments es comprometen a atendre en català a totes aquelles persones que s'hi adrecin en català, tot i que ho facin amb dificultat. Així doncs són entorns on els aprenents poden practicar les competències orals que estan desenvolupant. 

A més dels establiments col·laboradors també comptem amb la participació en el programa d'entitats col·laboradores. Clicant el següent enllaç podreu veure'n el llistat.

Tots aquells comerços que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el CNL L'Heura, tel.934684048 o bé escriure un correu electrònic a vxl.heura@cpnl.cat.

Enllaços relacionatsConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes