25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 16 de maig de 2018

Hem trobat el tresor de les mil històries!

Divendres 11 de maig, més d'un centenar de nens, nenes i adolescents acompanyats d'un adult van participar en l'activitat que el CNL L'Heura i el Rellotge XXI havien dissenyat per a la Diada de la Primavera.

Hem trobat el tresor de les mil històries!

Cadascun dels equips participants van seguir un mapa pirata que els va portar a cinc punts on havien de resoldre jocs lingüístics per obtenir cinc paraules. Després havien d'arribar a una cova on els esperava una escrivana. A ella li explicaven una història que s'havien inventat utilitzant les paraules que prèviament havien descobert. I, seguidament, obtenien una part del gran tresor pirata: unes fabuloses monedes daurades de xocolata!
 

 
 

"El tresor de les mil històries" es tracta d'una activitat del Programa Social per al Suport Familiar a l'Èxit Educatiu, que proposa la realització de diferents sessions destinades a crear un espai de trobada per a les famílies, al llarg d'un curs escolar, a on fomentar la reflexió, el diàleg i l'intercanvi d'experiències sobre temes relacionats amb l'educació dels fills i filles, la relació entre les famílies, el centre educatiu i la resta de comunitat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes