25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 24 d'abril de 2018

Pompeu Fabra, protagonista del dia de Sant Jordi

En un dels anys amb més afluència de públic, l'estand del CNL L'Heura va comptar amb la visita de molts colomencs  i colomenques que van poder conèixer una mica més Pompeu Fabra.

Pompeu Fabra, protagonista del dia de Sant Jordi

Des de primera hora del matí, la plaça de la Vila es va omplir de persones que volien gaudir un any mes de la festa de Sant Jordi. En un dels anys amb més afluència de públic, l'estand del CNL L'Heura va comptar amb la visita de molts colomencs  i colomenques que van poder conèixer una mica més Pompeu Fabra. La seva imatge observava de ben a prop el centenar de persones que van participar en un joc al voltant de la seva vida i de la seva obra. Els premis eren 3 exemplars del preciós  llibre "L'aventura de la llengua", d'Oriol Garcia Quera i Gemma Pauné Xuriguera, publicat amb motiu de la celebració de l'Any Fabra.

Grups d'alumnes dels cursos de català del CNL L'Heura de tots els nivells, des de l'Inicial al Superior, voluntaris i aprenents del programa VxL, amics i amigues d'entitats de la ciutat i públic en general van participar en aquest joc i també en altres activitats lúdiques divulgatives de la llegenda de Sant Jordi. Persones de tot el món que viuen a Santa Coloma de Gramenet van viure de més a prop la tradició cultural d'aquest dia tan especial i van tenir l'ocasió de descobrir la figura de Pompeu Fabra.

En aquest enllaç podeu veure totes les imatges de la diada.

Moltes gràcies a tothom per visitar-nos i per participar-hi!  Fins l'any que ve!

"Cal no abandonar mai ni la tasca ni l'esperança" Pompeu FabraConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes