25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 4 d'octubre de 2016

Sessions de llengua per a les biblioteques del Barcelonès Nord

En el marc d'una col·laboració conjunta entre els centres de normalització lingüística (CNL) de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià es van presentar els serveis que el CPNL ofereix a la ciutadania en general i a les biblioteques del Barcelonès Nord en particular.

Sessions de llengua per a les biblioteques del Barcelonès Nord

En aquesta presentació, entre d'altres acords, es va decidir organitzar dues sessions de llengua adreçades específicament als treballadors i treballadores de les biblioteques, amb l'objectiu de dotar-los d'eines per augmentar la seva autonomia lingüística alhora de redactar tot tipus de documents en català.

Durant el mes de setembre s'han dut a terme les dues sessions de llengua. La primera, a la Biblioteca del Fondo, ha estat una sessió d'ortotipografia centrada en temes de puntuació, tipografia, majúscules i minúscules, i abreviatures. La segona, a la Biblioteca Can Casacuberta,  ha estat una sessió de recursos lingüístics a Internet i al mòbil que proposa webs institucionals, diccionaris, traductors i correctors en línia, a més d'aplicacions per al mòbil per aprendre i practicar català. Totes dues sessions han estat ben valorades pels assistents i preveiem d'organitzar-ne més en el futur. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes