25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 29 d'abril de 2015

Molt bona acollida del curs de llenguatge administratiu

Aquest any el CNL L'Heura ha ofert per primer cop el curs de llenguatge administratiu de 20 hores de durada. 

Molt bona acollida del curs de llenguatge administratiu

Aquest any el CNL L'Heura ha ofert per primer cop el curs de llenguatge administratiu de 20 hores de durada. Se n'han fet dues edicions, una específica per a treballadors de l'Ajuntament de Santa Coloma i una altra oberta a tothom. El 50% del curs s'ha impartit presencialment i el 50% de forma virtual (Aula mestra).

En total hi ha hagut 40 inscrits i segons les dades de la primera edició, un 95% d'alumnes han assolit el curs i la valoració que n'han fet ha estat molt positiva.

En el curs s'han treballat les característiques d'aquest llenguatge d'especialitat i diferents textos com ara la carta formal, el correu electrònic, l'informe i l'ofici. La Rosalia Orós, la professora, comenta que "els alumnes valoren principalment el fet de ser més autònoms i saber, per exemple, on buscar com s'escriuen les abreviatures, els tractaments formals, l'ús de majúscules i minúscules, etc. "
 
En el curs s'han analitzat recursos lingüístics de diferents organismes com ara l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, la Direcció General de Política Lingüística o les universitats.  Aquí podeu veure alguns dels enllaços més útils: l'Optimot, el Servei lingüístic de la UOC, la col·lecció "Criteris lingüístics" de la DGPL o el Material didàctic per a cursos de llenguatge administratiu de l'EAPC.  

Amb vista al setembre es preveu fer-ne noves edicions. Si hi esteu interessats podeu trucar al CNL L'Heura (93 468 40 48).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes