25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 18 de juny de 2014

El CNL L'Heura celebra el final dels cursos i els 25 anys del CPNL al voltant del joc en català

La pluja va ser la protagonista de la festa de final de curs que va celebrar el 17 de juny al CNL L'Heura.

El CNL L'Heura celebra el final dels cursos i els 25 anys del CPNL al voltant del joc en català

La majoria de les activitats programades al Mas Fonollar, que enguany giraven a l'entorn del joc, es van haver de suspendre i l'acte es va traslladar a Can Sisteré. Tot i la pluja, prop d'un centenar de persones van voler compartir la tarda amb nosaltres.

En una sala plena, Laia Tordera -presidenta del Consell de Centre del CNL L'Heura- va donar la benvinguda als assistents i va explicar que enguany  el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) celebra 25 anys. Tordera va agrair la feina feta pels tècnics del CNL L'Heura al llarg d'aquest temps i va lloar la seva capacitat de treballar amb xarxa amb moltes altres entitats de la ciutat. Per la seva banda, la directora del CNL L'Heura, Pilar López, va llegir un comunicat de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, on es congratulava de la feina feta pel CPNL en favor de la normalització del català.

L'acte es va cloure amb el brindis de celebració per l'aniversari del CPNL, el berenar i algun dels jocs previstos, com el de les paraules encadenades o identificar els tècnics del CNL L'Heura amb fotos de quan eren petits.

Podeu veure les fotos de l'acte en aquest enllaç.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter