25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 456 notícies disponibles
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Què busques?

Què busques? "Busco quantes perruques hi ha a l'aparador del Carobel's".  "Hi ha el color taronja al rètol de +que fuits?". "Com es diu la noia que parla xinès a la Farmàcia Bach?". 
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Presentació del VxL i del Parla.cat mitjançant un Kahoot

Presentació del VxL i del Parla.cat mitjançant un Kahoot Un grup d'adolescents de Santa Coloma de Gramenet, que participen en un programa de parelles lingüístiques entre alumnes de diferents instituts de la ciutat per practicar el català, van assistir a la presentació del programa Voluntariat per la Llengua i de l'entorn virtual d'aprenentatge de català Parla.cat.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Des d'escopinyes fins a rotlles de primavera!

Des d'escopinyes fins a rotlles de primavera! Els bessons Gao són dos joves xinesos que van ser alumnes del CNL L'Heura l'any passat. Ara tots dos van a l'institut, aprenen a conduir i donen suport al bar A'Moreira.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

10 anys i 57 llibres

10 anys i 57 llibres Aquest mes de març torna una altra vegada el grup de lectura a Can Peixauet. Enguany fa 10 anys que va començar aquest grup organitzat pel CNL L'Heura en col·laboració amb la Biblioteca Can Peixauet.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia Cada 21 de març, amb l'arribada de la primavera, celebrem el Dia Mundial de la Poesia (DMP).
Dilluns, 18 de març de 2019

Sonoritat? No, sororitat ;)

Sonoritat? No, sororitat ;) El dimarts 12 de març, en el marc de les Jornades Feministes de Santa Coloma de Gramenet, el VxL va dedicar la seva trobada quinzenal a parlar sobre la sororitat.
Dimarts, 5 de març de 2019

Noves sessions del Voluntariat en conversa

Noves sessions del Voluntariat en conversa Dos dimarts al mes disposes d'un espai per conversar en català al CNL L'Heura (rambla de Sant Sebastià 100, cinquena planta) de 17 a 18h.
Dimarts, 5 de març de 2019

Ni un moment de silenci a la primera trobada!

Ni un moment de silenci a la primera trobada! El Manel és voluntari a la nostra ciutat i la setmana passada es va trobar per primera vegada amb els que seran els seus nous aprenents durant les pròximes deu setmanes, l'Esther i l'Andrés.
Dimarts, 5 de març de 2019

Comença el club de lectura fàcil

Comença el club de lectura fàcil El club de lectura fàcil en català, organitzat per la Biblioteca Central en col·laboració amb el CNL L'Heura, ja ha fet els primers passos. Una quinzena de persones s'han inscrit al club que es va presentar el passat 19 de febrer a la Biblioteca.
Dilluns, 18 de febrer de 2019

2a edició del taller de cuina "A quatre mans"

2a edició del taller de cuina Aquesta ha estat la 2a edició del taller de cuina "A quatre mans" que fem amb motiu de la celebració l'Any Nou xinès a Santa Coloma de Gramenet i amb col·laboració de la Biblioteca del Fondo.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes