25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 447 notícies disponibles
Dilluns, 18 de febrer de 2019

2a edició del taller de cuina "A quatre mans"

2a edició del taller de cuina Aquesta ha estat la 2a edició del taller de cuina "A quatre mans" que fem amb motiu de la celebració l'Any Nou xinès a Santa Coloma de Gramenet i amb col·laboració de la Biblioteca del Fondo.
Dilluns, 18 de febrer de 2019

El CNL L'Heura balla amb els dracs xinesos

El CNL L'Heura balla amb els dracs xinesos Aquest ha estat el segon any consecutiu en què el CNL L'Heura ha participat a la rua de la Festa dels Fanals, i hi hem desfilat en la posició número 19, darrera dels dracs petits i davant del grup d'arts marcials. També hi havia l'equip del ball del drac, l'equip dels lleons, el grup de l'ètnia Han, el grup de dansa i el grup de música de vent, entre d'altres.
Dijous, 14 de febrer de 2019

12 anys del pla Yingxin, 12 anys junts!

12 anys del pla Yingxin, 12 anys junts! Els alumnes xinesos del curs Inicial de català van ser els protagonistes de la celebració, com a representants dels més de 1.500 alumnes xinesos que han passat pels 50 cursos que ha organitzat el CNL L'Heura des de l'any 2007.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

El Voluntariat per la Llengua ha format més de 130.000 parelles lingüístiques en català des de la seva creació

El Voluntariat per la Llengua ha format més de 130.000 parelles lingüístiques en català des de la seva creació El Voluntariat per la llengua (VxL) ha superat ja les 130.000 parelles lingüístiques des que es va iniciar el programa l'any 2003.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors!

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors! Donem la benvinguda al programa a Kalacarme i La Torradeta II, dos nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Un racó per a la lectura

Un racó per a la lectura El passallibres del CNL L'Heura és un punt d'intercanvi de llibres que va iniciar el seu camí el setembre de l'any 2014. El seu funcionament és ben senzill: triar un llibre, apuntar el nom de la persona que l'agafa i a gaudir amb la lectura!
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Augmenten les inscripcions als cursos de català del CNL L'Heura

Augmenten les inscripcions als cursos de català del CNL L'Heura Des del dia 1 de gener, ja s'han inscrit 580 persones als cursos de català que han començat enguany al CNL L'Heura. Això suposa un 8 % més que les inscripcions fetes en el mateix període de l'any passat, i un 10 % més de cursos.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Ateses més de 150 persones pel Servei d'orientació i col·locació del CNL L'Heura durant l'any 2018

Ateses més de 150 persones pel Servei d'orientació i col·locació del CNL L'Heura durant l'any 2018 El Servei d'orientació i col·locació presta una atenció personalitzada a les persones que volen fer un curs de català.  Va començar a funcionar fa 2 anys i durant l'any 2018 ha atès més de 200 persones.
Dimecres, 9 de gener de 2019

Guanyadores de l’activitat 'I tu, jugues en català' a la Fira de Nadal

Guanyadores de l’activitat 'I tu, jugues en català' a la Fira de Nadal Aquestes festes de Nadal el CNL L'Heura ha disposat d'un estand per jugar en català dins del programa de la Fira de Nadal de l'Agrupació de Comerç i Industria de Santa Coloma de Gramenet.
Divendres, 4 de gener de 2019

Aprenc tant com els meus aprenents

Aprenc tant com els meus aprenents La Clàudia Rovira ja porta més d'un any com a voluntària en la modalitat virtual i durant aquest temps ha tingut quatre aprenents, per això li hem demanat que ens parli de la seva experiència.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes