25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 465 notícies disponibles
Dimarts, 30 d'abril de 2019

El VxL i la FAMPA renoven l'acord de col·laboració

El VxL i la FAMPA renoven l'acord de col·laboració El Voluntariat per la llengua i la Federació de Mares i Pares de Santa Coloma de Gramenet (FAMPA) renoven l'acord de col·laboració per tal de difondre el VxL entre les associacions de pares i mares que formen part de l'entitat.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Un matí a la muntanya sense pluja i amb molta conversa!

Un matí a la muntanya sense pluja i amb molta conversa! El passat 3 d'abril des de Santa Coloma ens vam sumar a la sortida que organitzaven voluntaris i aprenents de Badalona i Sant Adrià a la muntanya.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Més interès que mai per aprendre català a Santa Coloma

Més interès que mai per aprendre català a Santa Coloma El CNL L'Heura, referent del foment de l'ús i de la formació de català per a adults a Santa Coloma de Gramenet.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Ruta Fabra a Prada de Conflent

Ruta Fabra a Prada de Conflent Finalment, i després de dos intents fallits a causa del mal temps, dissabte 27 d'abril, vam poder fer la sortida a Prada de Conflent per conèixer més a fons la figura de Pompeu Fabra, la seva obra i els darrers anys de vida com a exiliat. Va valer la pena l'espera perquè ens va fer un dia preciós!
Dimarts, 30 d'abril de 2019

L'actriu Rosa Vila imparteix un taller de lectura en veu alta al CNL L'Heura

L'actriu Rosa Vila imparteix un taller de lectura en veu alta al CNL L'Heura El dimecres 10 d'abril, l'actriu Rosa Vila va impartir un taller de lectura en veu alta per a l'alumnat dels cursos de nivells Intermedi i C2. Aquests tallers són una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes.
Dimarts, 30 d'abril de 2019

Presentació de la Gramàtica essencial de la llengua catalana

Presentació de la Gramàtica essencial de la llengua catalana El passat 3 d'abril es va presentar a Santa Coloma de Gramenet la Gramàtica essencial de la llengua catalana de l'Institut d'estudis Catalans (IEC). La presentació va anar a càrrec de Judit Feliu, de l'IEC, a la Biblioteca del Fondo.
Dilluns, 29 d'abril de 2019

Presentació del Vocabulari d’acollida per a la interculturalitat

Presentació del Vocabulari d’acollida per a la interculturalitat Dilluns 1 d'abril vam presentar el Vocabulari d'acollida fruit del projecte Narratives interculturals de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, fet amb la col·laboració del CNL L'Heura i el Termcat, per propiciar la cohesió social de la ciutat.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Joan Brossa i l’auca de Sant Jordi

Joan Brossa i l’auca de Sant Jordi El CNL L'Heura va celebrar la diada de Sant Jordi amb un estand a la plaça de la Vila  i un altre a la plaça del Rellotge.
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Jocs i joguines en català a la Diada de la Primavera

Jocs i joguines en català a la Diada de la Primavera El divendres 12 d'abril al voltant de 1.000 persones es va aplegar a la 5a Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena, que es va celebrar al Parc dels Pins.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Què busques?

Què busques? "Busco quantes perruques hi ha a l'aparador del Carobel's".  "Hi ha el color taronja al rètol de +que fuits?". "Com es diu la noia que parla xinès a la Farmàcia Bach?". 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter