Consorci per a la Normalització Lingüística. 30 anys.
 
 
Butlletí 149 - 31 de març 2023
 
CNL L'Heura
 
 
L'Heura Digital


 
 
EDICIONS ANTERIORS
Segueix-nos per    Twitter     Facebook    
 
 
 
EL CNL L'HEURA DONA LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA
 
 
UNA DIADA DE LA PRIMAVERA MOLT LLUÏDA I DIVERSA
 

La plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet va aplegar, diumenge 19 de març, prop d’una quinzena d'entitats, recursos i serveis de la ciutat que van oferir una programació pensada per a tota la família, amb activitats juvenils, d'estima pel barri, de sensibilització cap a la salut i de diversitat lingüística.

 
Llegir més
 
 
PARTICIPA AL CONCURS!
 
 
EL CPNL IMPULSA EL CONCURS JOCEN10 PER DIFONDRE ELS JOCS DE TAULA EN CATALÀ
 

Els premis als millors videotutorials inclouen vals, lots de jocs, una subscripció a Filmin o un iPad. Abacus, patrocinador principal del concurs, hi aportarà alguns dels premis i en farà difusió.

 
Llegir més
 
 
L'ENTREVISTA
 
 
LA NOSTRA FEINA ÉS DE LLARG RECORREGUT
 

Parlem amb l'equip d'assessorament i orientació en llengua, interculturalitat i cohesió social de Santa Coloma de Gramenet (ELIC) format per Maia Salomón Sancho, Araceli Sánchez Bonilla i Francesc Martínez Martínez.

 
Llegir més
 
 
NOTÍCIES
 
 
EL CNL L’HEURA A LA PRIMERA EDICIÓ DE LA FIRA SANTA COLOMA ORIENTA
 

El 24 de març es va celebrar la Fira Santa Coloma Orienta per mostrar l’oferta formativa de la ciutat: des de les opcions reglades, com la formació professional o la universitat, fins a la formació ocupacional o en llengües.

 
Més informació
 
 
LA GEGANTONA HEURA
 

Santa Coloma de Gramenet serà enguany ciutat gegantera. Es convertirà en la seu d'aquest esdeveniment que l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va instituir l'any 1985 com a gran festa de tot el món geganter. El CNL L'Heura s'ha sumat a aquesta celebració amb la creació de la seva pròpia geganta. Geganta, però petita! Una gegantona.

 
Més informació
 
 
 
PINTEM EL CAP DE LA GEGANTONA HEURA
 

L'alumnat dels cursos de català comença a pintar el cap de la gegantona.

 
Més informació
 
 
VXL EXPRÉS ENTRE ALUMNES DE NIVELL ELEMENTAL I INTERMEDI
 

Quatre classes del CNL L'Heura van compartir el mateix espai i van conèixer el Voluntariat per la llengua d'una manera ben divertida.

 
Més informació
 
 
 
Vols compartir aquest butlletí a les xarxes socials?
 
Twitter    Facebook
 
 
Info legal - Contacte
 
Butlletí enviat a {contactfield=email}. Si no voleu rebre més informació del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjans electrònics podeu modificar la vostra configuració de subscripció a les llistes del CPNL en aquest enllaç.
© Consorci per a la Normalització Lingüística 2023