Consorci per a la Normalització Lingüística. 30 anys.
 
 
Butlletí 142 - 29 de juliol 2022
 
CNL L'Heura
 
 
L'Heura Digital


 
 
EDICIONS ANTERIORS
Segueix-nos per    Twitter     Facebook    
 
 
 
NOU PERÍODE D'INSCRIPCIÓ SETEMBRE 2022
 
 
EL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA OFEREIX MÉS DE 1.300 CURSOS DE CATALÀ PER AL SETEMBRE
 

El període d'inscripció serà entre el 12 i el 16 de setembre i les proves de col·locació prèvies es poden sol·licitar entre el 5 i el 9 de setembre

 
Llegir més
 
 
PRACTICA EL CATALÀ AQUEST ESTIU!
 
 
JUGUEM AMB LES PARAULES
 
 
Llegir més
 
 
ACTIVITATS DELS CURSOS INTENSIUS DE JULIOL
 
 
ACABEN ELS CURSOS D’ESTIU MÉS LÚDICS
 

Aquest juliol més de 200 persones s'han inscrit a vuit cursos intensius de català, de nivells inicials i bàsics, adreçats al públic en general i que també han acollit dones ucraïneses arribades fa poc a la ciutat i dones de l'Indostan. També s'hi han pogut apuntar persones de parla xinesa i alumnes dels instituts colomencs que un cop acabat el curs escolar han aprofitat per repassar la llengua.

 
Més informació
 
 
ELS LAIETANS DE GRAMENET EXPLIQUEN EL MÓN CASTELLER AL CNL L’HEURA
 

Dos cursos intensius d'estiu, un Bàsic 1 i un Bàsic 2, han gaudit de la presentació de la colla castellera Laietans de Gramenet

 
Més informació
 
 
 
SABA ANWAR, ESPECIALISTA EN ALIMENTACIÓ SALUDABLE, VISITA UN CURS D’ESTIU DEL CNL L’HEURA
 

L'alumnat del nivell inicial va seguir amb molta atenció les explicacions de la Saba gràcies a l'interès per al tema i al coneixement del vocabulari i de les estructures bàsiques que havien treballat prèviament a classe.

 
Més informació
 
 
CONVERSA EXPRÉS ALS CURSOS D'ESTIU DE BÀSIC 1 I INICIAL
 

Els alumnes del torn de matí de Bàsic 1 i Inicial del CNL L'Heura, a només un dia d'acabar els cursos d'estiu, van compartir el mateix espai per realitzar una activitat diferent: una conversa exprés.

 
Més informació
 
 
 
L'ALUMNAT D'ORIGEN XINÈS VISITA EL CIAPE
 

El curs intensiu de català per a persones xineses ha visitat el CIAPE. Anna Calsina, la directora del centre, els ha fet una sessió de benvinguda en xinès i català.


Com es tramita un informe d'arrelament? On es pot aconseguir la tarjeta sanitària? Aquestes van ser algunes de les qüestions que es van tractar, informacions bàsiques a l'hora d'establir-se a viure a la nostra ciutat.

 
Més informació
 
 
GIMCANA DELS ALUMNES D'ESTIU FORA DE L'AULA
 

Dijous 21 de juliol, un dia abans d'acabar el curs intensiu d'estiu, els alumnes del grup de català Inicial per a xinesos van sortir de l'aula per practicar allò après al llarg del curs amb una gimcana al centre de la ciutat.

 
Més informació
 
 
 
Vols compartir aquest butlletí a les xarxes socials?
 
Twitter    Facebook
 
 
Info legal - Contacte
 
Butlletí enviat a {contactfield=email}. Si no voleu rebre més informació del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjans electrònics podeu modificar la vostra configuració de subscripció a les llistes del CPNL en aquest enllaç.
© Consorci per a la Normalització Lingüística 2023