Consorci per a la Normalització Lingüística. 30 anys.
 
 
Butlletí 140 - 31 de maig 2022
 
CNL L'Heura
 
 
L'Heura Digital


 
 
EDICIONS ANTERIORS
Segueix-nos per    Twitter     Facebook    
 
 
 
AGENDA
 
 
EL CNL L’HEURA ACULL L’ACTE DEL PACTE NACIONAL PER LA LLENGUA SOBRE EL FUTUR DEL CATALÀ
 

El secretari de Política Lingüística presenta a Santa Coloma de Gramenet el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua.

Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida a tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 
Llegir més
 
 
CNL L'HEURA
 
 
SORTIDA AL POBLAT IBÈRIC
 

El passat divendres, 27 de maig, alumnes i personal del CNL L'Heura van fer una sortida al poblat ibèric Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet.

 
Llegir més
 
 
L'ENTREVISTA
 
 
ENTREVISTEM MONTSERRAT SERRA FIGUERAS, LINGÜISTA I TERMINÒLOGA DEL TERMCAT
 

El Termcat és un centre públic que es dedica a l'estudi, la recopilació, l'anàlisi i la difusió de terminologia catalana.

 
Llegir més
 
 
APUNTS DE LLENGUA
 
 
JA TENIM LES PROVES A SOBRE!
 

Cada any es repeteix el mateix ritual. Després d'haver treballat tot el curs, ens plantem davant de la prova final, en el cas dels cursos que en tenen, i ens venen totes les cuques. De sobte sembla que no sabem res i oblidem que hem estat practicant durant tot el curs.

 
Llegir més
 
 
NOTÍCIES
 
 
EL CNL L’HEURA PARTICIPA A LA DIADA DE LA PRIMAVERA
 

El 21 i 22 de maig es va celebrar la 6a edició de la Diada de la Primavera que promou una activitat conjunta entre 25 entitats de la ciutat on la comunitat, la diversitat i la convivència són els eixos principals.

 
Més informació
 
 
LA VAMPIRA DE BARCELONA AL CINE I CONVERSA AMB EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA 
 

El 20 de maig vam fer una nova trobada virtual que tenia l'objectiu d'oferir un espai de conversa als participants del Voluntariat per la llengua gestionats pel Centre de Normalització Lingüística L'Heura de Santa Coloma de Gramenet. 

 
Més informació
 
 
 
LA FÀBRICA DE CONTES A UN CURS DE NIVELL BÀSIC 3
 

La classe del nivell Bàsic 3 del matí va fer un taller per fabricar contes organitzat per l'entitat Capibara Lleure que treballa l'educació en el temps lliure.

 
Més informació
 
 
CONEIXEM L'ENTORN DE SANTA COLOMA DE GRAMENET: VISITA A LA BIBLIOTECA DEL FONDO
 

Els alumnes del grup de nivell inicial d'origen xinès i kenyà han sortit de classe per practicar català i per conèixer més bé què els ofereix Santa Coloma de Gramenet.

 
Més informació
 
 
 
Vols compartir aquest butlletí a les xarxes socials?
 
Twitter    Facebook
 
 
Info legal - Contacte
 
Butlletí enviat a {contactfield=email}. Si no voleu rebre més informació del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjans electrònics podeu modificar la vostra configuració de subscripció a les llistes del CPNL en aquest enllaç.
© Consorci per a la Normalització Lingüística 2023