Consorci per a la Normalització Lingüística. 30 anys.
 
 
Butlletí 131 - 29 de juliol 2021
 
CNL L'Heura
 
 
L'Heura Digital


 
 
EDICIONS ANTERIORS
Segueix-nos per    Twitter     Facebook    
 
 
 
CNL L'HEURA
 
 
BON ESTIU!
 

Totes les persones que treballem al CNL L'Heura us desitgem que tingueu un molt bon estiu. Després de més d'un any difícl per la pandèmia, el personal del CNL L'Heura ens hem tornat a trobar i us volem enviar moltes energies per encarar el proper curs.

 
Llegir més
 
 
INFORMACIÓ SOBRE ELS CURSOS
 
 
PROPERA INSCRIPCIÓ EL MES DE SETEMBRE I PROVES DE COL·LOCACIÓ
 
 
Llegir més
 
 
APUNTS DE LLENGUA
 
 
T’IMAGINES ANAR A LA PLATJA AMB LA RODOREDA?
 

Ara sí que ja ha arribat l'estiu. Arriben les vacances i el descans desitjat. Les vacances i el descans no signifiquen, no obstant, que el català que hem anat treballant als cursos durant tot el curs quedi desat en un calaix entre carpetes i llibres ni en una carpeta del nostre ordinador; però que bé no haver d'estar de cara a la pantalla.

 
Llegir més
 
 
APROFITA L'ESTIU PER PRACTICAR EL CATALÀ!
 
 
VIU LA MÀGIA DE L’ESTIU AMB UNA PARELLA LINGÜÍSTICA DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA!
 

El VxL manté la inscripció per a voluntaris i aprenents oberta durant tot l'any en la modalitat virtual del programa, així les parelles lingüístiques poden trobar-se des de qualsevol lloc, en el moment que millor els vagi per fer la videoconferència  

 
Més informació
 
 
PROPOSTES JUGANERES PER PASSAR L’ESTIU
 

I tu, jugaràs en català aquest estiu? Només et cal un joc de taula i un petit espai a l'ombra per passar hores i hores ben divertides.

 
Més informació
 
 
 
DE RUTA AMB CANALLA!
 

Aquest estiu marxeu de vacances amb la mainada? Heu d'agafar el cotxe o sou d'aquelles famílies a qui agrada ballar tots junts?

 
Més informació
 
 
ESTRENES CINEMATOGRÀFIQUES EN CATALÀ
 

Aquest estiu s'han estrenat un munt de pel·lícules doblades o subtitulades en català, les podreu veure a diferents sales per tot el territori de Catalunya.

 
Més informació
 
 
 
Vols compartir aquest butlletí a les xarxes socials?
 
Twitter    Facebook
 
 
Info legal - Contacte
 
Butlletí enviat a {contactfield=email}. Si no voleu rebre més informació del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjans electrònics podeu modificar la vostra configuració de subscripció a les llistes del CPNL en aquest enllaç.
© Consorci per a la Normalització Lingüística 2023