Consorci per a la Normalització Lingüística. 30 anys.
 
 
Butlletí 130 - 29 de juny 2021
 
CNL L'Heura
 
 
L'Heura Digital


 
 
EDICIONS ANTERIORS
Segueix-nos per    Twitter     Facebook    
 
 
 
ACTUALITAT
 
 
ACABEM LES CLASSES DEL CURS MÉS ESTRANY I US ESPEREM AL SETEMBRE
 

Aquesta setmana acaben els 28 cursos que s'han pogut organitzar el darrer trimestre i que sumats als de tot el període 2020-2021 han fet un total de gairebé 80 cursos.

 
Més informació
 
 
US PRESENTEM LA MEMÒRIA DEL CNL L’HEURA 2020
 

La memòria de l'any 2020 ha estat aprovada pel Consell de Centre del CNL L'Heura, presidit per Bárbara Ferrer Escobar, tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Ciutat Educadora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

 
Més informació
 
 
 
FEM XARXA
 
 
ENTREVISTEM ANNA CALSINA, TÈCNICA D’IMMIGRACIÓ DEL CIAPE
 

"Crec que és molt important el servei de primera acollida del CIAPE i la informació en matèria d'estrangeria que oferim per donar la benvinguda a la població estrangera, fer-los sentir-se part de la nostra ciutat i transmetre el valor que aporta la diversitat de població que tenim a la ciutat."

 
Llegir més
 
 
APUNTS DE LLENGUA
 
 
DURANT L’ESTIU, ESCOLTA EN CATALÀ!
 

És molt important sentir moltes hores d'una llengua, sigui la que sigui, per poder-hi parlar després, amb un mínim de naturalitat. Quan aprenem la llengua materna ho fem a còpia de sentir-la, ja de molt abans de néixer. Afortunadament, la tecnologia ens proveeix de recursos que no teníem i que ens permeten sentir i, fins i tot, escoltar català, a qualsevol lloc, sobre qualsevol tema, fins i tot mentre caminem o fem esport.

 
Llegir més
 
 
NOTÍCIES
 
 
LAURA PALOMERA MARTÍNEZ ÉS LA GUANYADORA DEL CONCURS "POSA FIL A LES PARAULES"
 

Trenta-un establiments comercials de Santa Coloma de Gramenet han participat a la campanya "Posa fil a les paraules" que han dissenyat els alumnes de 2n de batxillerat de l'Institut Ramon Berenguer IV.

 
Més informació
 
 
VOLS CREAR UN WEB PER AL TEU NEGOCI? T'AJUDEM A FER-HO!
 

El Consorci per a la Normalització Lingüística col·labora amb la Fundació puntCAT en el programa Elteunegoci.cat, una iniciativa que facilita l'aventura digital dels comerços amb un domini .cat, sessions de formació, eines de creació web i un servei d'assistència.

 
Més informació
 
 
 
EL JOC DE LES SIS LLETRES
 

"El joc de les sis lletres" és una nova campanya de comunicació que el CNL L’Heura ha fet a les xarxes socials aquest mes de juny.

 
Més informació
 
 
ESTEM DE CELEBRACIÓ
 

Dilluns 21 de juny celebrem el Dia Europeu de la Música, i que, el compte del CPNL a Spotify ha arribat als 2.000 seguidors.

 
Més informació
 
 
 
Vols compartir aquest butlletí a les xarxes socials?
 
Twitter    Facebook
 
 
Info legal - Contacte
 
Butlletí enviat a {contactfield=email}. Si no voleu rebre més informació del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjans electrònics podeu modificar la vostra configuració de subscripció a les llistes del CPNL en aquest enllaç.
© Consorci per a la Normalització Lingüística 2023