25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 423 notícies disponibles
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Parlem de granotes voladores amb banyes

Parlem de granotes voladores amb banyes Josep Rubies és un voluntari per la llengua a Santa Coloma de Gramenet i d'entrada es presenta amb un acudit que acostuma a fer a les trobades als aprenents. Comenta que, com ells, tampoc és d'aquí. Va néixer a Badalona, ja que en aquell moment no hi havia hospital a Santa Coloma, i de pares també "estrangers", ell de Balaguer i ella d'Andalusia.
Dimarts, 6 de novembre de 2018

30 establiments col·laboradors del VxL participen en la campanya

30 establiments col·laboradors del VxL participen en la campanya Durant el mes d'octubre, dins de les activitats "Cultura i comerç" organitzades per l'Agrupació de Comerç i Industria de Santa Coloma de Gramenet, el CNL L'Heura ha dut a terme la campanya "Endevina-la!".
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Aprenem al Museu Torre Balldovina

Aprenem al Museu Torre Balldovina El 17 d'octubre quatre cursos del CNL L'Heura van canviar l'aprenentatge de la llengua a l'aula per una visita al Museu Torre Balldovina per endinsar-nos una mica en la història del país i de la ciutat.
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Ens ha deixat Fèlix Trias

Ens ha deixat Fèlix Trias Fèlix Trias era una persona que des de jove va mostrar un compromís ferm amb la llengua catalana. Durant l'adolescència va fer de monitor a l'esplai Foc Nou, de la parròquia de l'Església Major. En aquell entorn ja parlava en català tant amb els altres monitors com amb els nens i nenes que acompanyava i que principalment eren fills dels immigrants d'arreu de l'Estat espanyol  que van venir a la nostra ciutat a partir de la segona meitat del segle passat.
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Més de 1.900 inscripcions als cursos de català l'any 2018

Més de 1.900 inscripcions als cursos de català l'any 2018 Hem superat ja les 1.900 inscripcions als cursos de català que el CNL L'Heura ha ofert durant l'any 2018. Això suposa, quan encara no ha acabat l'any, un 4 % d'augment respecte al total d'inscripcions de l'any passat. Cal tenir en compte que l'any 2017 es va produir un augment d'un 9 % en relació a 2016.
Dimecres, 24 d'octubre de 2018

L’alumne Youssef Basty llegeix el manifest del Correllengua

L’alumne Youssef Basty llegeix el manifest del Correllengua Diumenge 7 d'octubre es va inaugurar el Correllengua 2018 a Santa Coloma de Gramenet en un acte a l'Auditori de Can Roig i Torres.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Primer any d'establiment col·laborador del VxL!

Primer any d'establiment col·laborador del VxL! David Ventura d'Alfil Santa Coloma (c. de Sant Josep, 12) i Xavier Santamaria de Roba Bugatti Home (c. de Pompeu Fabra, 10) tot just han fet el seu primer any com a establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

El CNL L'Heura ja té 900 seguidors a Twitter!

El CNL L'Heura ja té 900 seguidors a Twitter! Des de finals de 2016 els seguidors del compte @cnlheura a Twitter han crescut un 61 % i esperem que d'aquí poc temps arribin a un miler.
Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Nou curs de català per a professionals sociosanitaris

Nou curs de català per a professionals sociosanitaris Aquest setembre el CNL L'Heura i la Fundació Integramenet hem organitzat un curs de llengua catalana dins el Programa de Reincorporació al Treball (PRT) per a professionals que treballen en l'àmbit d'atenció sociosanitària en l'atenció domiciliària.
Divendres, 28 de setembre de 2018

El VxL celebra quinze anys!

El VxL celebra quinze anys! El programa Voluntariat per la llengua neix l'any 2003  i des de llavors hi han participat més de 125.000 parelles, més de 1.500 entitats i més de 4.000 establiments col·laboradors.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes