25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 481 notícies disponibles
Divendres, 19 de juliol de 2019

Els Laietans de Gramenet ens conviden a fer castells

Els Laietans de Gramenet ens conviden a fer castells Aquest és el cinquè any en què la colla castellera Laietans de Gramenet organitza un taller per als cursos de català d'estiu del CNL L'Heura.
Divendres, 28 de juny de 2019

Comença l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua

Comença l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua Aquest mes de juliol donem el tret de sortida a l'edició d'estiu del VxL. Aquesta edició s'allargarà fins a l'octubre i, durant aquest temps, les nostres parelles s'han de trobar unes 10 vegades a raó d'una hora per setmana aproximadament.
Divendres, 28 de juny de 2019

Coneixes el blog del VxL?

Coneixes el blog del VxL? El blog és un espai on pots trobar diferents experiències i comentaris de gent que ha participat al Voluntariat per la llengua de tot el territori.
Divendres, 28 de juny de 2019

Acaba el segon cicle de cinema en català

Acaba el segon cicle de cinema en català Ens acomiadem del segon cicle de cinema en català a Santa Coloma de Gramenet fruit de la col·laboració del CNL L'Heura amb la Biblioteca Can Peixauet. Durant el cicle s'han projectat 9 pel·lícules i hi han assistit 140 persones.
Divendres, 28 de juny de 2019

Jocs Florals amb paraules preferides

Jocs Florals amb paraules preferides El passat 20 de juny, en el marc de la festa de final de curs del CNL L'Heura vam lliurar els premis dels Jocs florals de 2019.
Divendres, 28 de juny de 2019

Juguem a l'aula

Juguem a l'aula Repassar parts del cos amb gomets de colors, convertir-nos en entrevistadors, viatjar en el temps, jugar amb els números o participar en concursos són algunes de les activitats que divendres 21 de juny ens hem explicat el professorat del CNL L'Heura.
Divendres, 28 de juny de 2019

L'arròs a Sabors del món

L'arròs a Sabors del món El diumenge, 9 de juny, L'Agrupació de Comerç i Indústria de Santa Coloma de Gramenet en col·laboració amb el CNL L'Heura va organitzar la mostra Sabors del món.
Divendres, 21 de juny de 2019

El CNL L’Heura celebra el final de curs cantant “Així és Santa Coloma”

El CNL L’Heura celebra el final de curs cantant “Així és Santa Coloma” Dijous 20 de juny, al Mas Fonollar, vam acomiadar el curs 2018-2019 en un ambient molt festiu i acompanyats de 120 alumnes i participants del Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 5 de juny de 2019

Ens acomiadem de Josep Martinell Grau

Ens acomiadem de Josep Martinell Grau En Josep Martinell Grau ha mort als 89 anys d'edat a Santa Coloma de Gramenet. Des del CNL L'Heura volem acomiadar-lo i agrair-li la seva estreta col·laboració amb el CNL i el seu compromís amb la llengua i la cultura catalana.
Dilluns, 3 de juny de 2019

Ens acomiadem del "VxL en conversa" el Dia Internacional del Joc

Ens acomiadem del Dimarts 28 de maig es va fer l'última trobada del curs 2018-2019 del "VxL en conversa" i, com que coincidia amb el Dia Internacional del Joc, vam passar l'hora parlant sobre aquest tema.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter