25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 451 notícies disponibles
Dilluns, 18 de març de 2019

Sonoritat? No, sororitat ;)

Sonoritat? No, sororitat ;) El dimarts 12 de març, en el marc de les Jornades Feministes de Santa Coloma de Gramenet, el VxL va dedicar la seva trobada quinzenal a parlar sobre la sororitat.
Dimarts, 5 de març de 2019

Noves sessions del Voluntariat en conversa

Noves sessions del Voluntariat en conversa Dos dimarts al mes disposes d'un espai per conversar en català al CNL L'Heura (rambla de Sant Sebastià 100, cinquena planta) de 17 a 18h.
Dimarts, 5 de març de 2019

Ni un moment de silenci a la primera trobada!

Ni un moment de silenci a la primera trobada! El Manel és voluntari a la nostra ciutat i la setmana passada es va trobar per primera vegada amb els que seran els seus nous aprenents durant les pròximes deu setmanes, l'Esther i l'Andrés.
Dimarts, 5 de març de 2019

Comença el club de lectura fàcil

Comença el club de lectura fàcil El club de lectura fàcil en català, organitzat per la Biblioteca Central en col·laboració amb el CNL L'Heura, ja ha fet els primers passos. Una quinzena de persones s'han inscrit al club que es va presentar el passat 19 de febrer a la Biblioteca.
Dilluns, 18 de febrer de 2019

2a edició del taller de cuina "A quatre mans"

2a edició del taller de cuina Aquesta ha estat la 2a edició del taller de cuina "A quatre mans" que fem amb motiu de la celebració l'Any Nou xinès a Santa Coloma de Gramenet i amb col·laboració de la Biblioteca del Fondo.
Dilluns, 18 de febrer de 2019

El CNL L'Heura balla amb els dracs xinesos

El CNL L'Heura balla amb els dracs xinesos Aquest ha estat el segon any consecutiu en què el CNL L'Heura ha participat a la rua de la Festa dels Fanals, i hi hem desfilat en la posició número 19, darrera dels dracs petits i davant del grup d'arts marcials. També hi havia l'equip del ball del drac, l'equip dels lleons, el grup de l'ètnia Han, el grup de dansa i el grup de música de vent, entre d'altres.
Dijous, 14 de febrer de 2019

12 anys del pla Yingxin, 12 anys junts!

12 anys del pla Yingxin, 12 anys junts! Els alumnes xinesos del curs Inicial de català van ser els protagonistes de la celebració, com a representants dels més de 1.500 alumnes xinesos que han passat pels 50 cursos que ha organitzat el CNL L'Heura des de l'any 2007.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

El Voluntariat per la Llengua ha format més de 130.000 parelles lingüístiques en català des de la seva creació

El Voluntariat per la Llengua ha format més de 130.000 parelles lingüístiques en català des de la seva creació El Voluntariat per la llengua (VxL) ha superat ja les 130.000 parelles lingüístiques des que es va iniciar el programa l'any 2003.
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors!

Comencem l'any amb dos nous establiments col·laboradors! Donem la benvinguda al programa a Kalacarme i La Torradeta II, dos nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 
Dimecres, 6 de febrer de 2019

Un racó per a la lectura

Un racó per a la lectura El passallibres del CNL L'Heura és un punt d'intercanvi de llibres que va iniciar el seu camí el setembre de l'any 2014. El seu funcionament és ben senzill: triar un llibre, apuntar el nom de la persona que l'agafa i a gaudir amb la lectura!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes