25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 411 notícies disponibles
Divendres, 27 de juliol de 2018

El pagès i Carnisseria Martínez Duelt s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors

El pagès i Carnisseria Martínez Duelt s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors Les parades del Mercat Sagarra El pagès i Carnisseria Martínez Duelt entren a formar part de la llista d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Divendres, 27 de juliol de 2018

Acomiadem el primer cicle de cinema en català

Acomiadem el primer cicle de cinema en català Molt contents ens acomiadem del primer cicle de cinema en català a Santa Coloma de Gramenet fruit de la col·laboració del CNL L'Heura amb la Biblioteca Can Peixauet. Durant el cicle s'han projectat 9 pel·lícules i hi han assistit 157 persones.
Divendres, 27 de juliol de 2018

El CNL L'Heura participa a les III Jornades del CPNL

El CNL L'Heura participa a les III Jornades del CPNL El 28 de juny, el Consorci per a la Normalització Lingüística va organitzar les III Jornades del CPNL per a la Millora Professional: Recursos, Eines i Habilitats amb la finalitat d'afavorir la trobada i l'intercanvi d'experiències i d'opinions de les persones que treballen al Consorci.
Divendres, 27 de juliol de 2018

Ja ha començat l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua

Ja ha començat l'edició d'estiu del Voluntariat per la llengua Aquest mes de juliol donem el tret de sortida a l'edició d'estiu del VxL. Aquesta edició arribarà  fins a l'octubre i durant aquest temps, les nostres parelles s'han de trobar unes 10 vegades a raó d'una hora per setmana aproximadamen
Divendres, 27 de juliol de 2018

El cançoner de l'estiu

El cançoner de l'estiu Ja ha arribat l'estiu: alegre, però aclaparador i enganxós. Enganxós com moltes cançons que ens han posat la banda sonora en moments de les nostres vides i que ara volem compartir amb vosaltres.
Divendres, 27 de juliol de 2018

'L'ocell de la felicitat', llegit pels nostres alumnes xinesos

'L'ocell de la felicitat', llegit pels nostres alumnes xinesos Enguany el CNL L'Heura ha dut a terme una prova pilot de lectura fàcil amb els estudiants de català inicial d'origen xinès. 
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura

Cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura El passat 21 de juny vam celebrar la cloenda del curs 2017-2018 del CNL L'Heura amb diverses activitats al pati del Mas Fonollar.
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Copi rambla i +Quefruits, dos nous establiments col·laboradors

Copi rambla i +Quefruits, dos nous establiments col·laboradors Donem la benvinguda al programa a Copi rambla i +Quefruits, del barri del Centre. Aquests són els nous comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. 
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Acabem les trobades del Voluntariat per la llengua jugant

Acabem les trobades del Voluntariat per la llengua jugant Les trobades mensuals de voluntaris i aprenents van començar al mes de novembre i ens han permès parlar de temes diversos: els nostres gustos, experiències, aficions...
Dimecres, 11 de juliol de 2018

Ruta per la Santa Coloma vella

Ruta per la Santa Coloma vella El passat 31 de maig vam conèixer una mica millor el passat rural de la nostra ciutat i vam visitar els edificis més emblemàtics d'aquella època que encara es conserven a Santa Coloma.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes