25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Premi Salvador Cabré

El Centre de Normalització Lingüística L’Heura té com a objectiu prioritari l’extensió del coneixement i de l’ús de la llengua catalana a Santa Coloma de Gramenet. Aquesta tasca no seria possible sense la col·laboració de molts agents socials que, cadascú des del seu àmbit, treballen perquè aquest objectiu sigui una realitat.

És per aquest motiu que el CNL L’Heura va instaurar l’any 2004 el Premi Salvador Cabré, amb el qual es vol reconèixer les persones, entitats, establiments, empreses o col·lectius que hagin contribuït a l’impuls del català en aquesta ciutat.

El Premi Salvador Cabré porta el nom de la primera persona a qui es va concedir aquest reconeixement. Salvador Cabré va ser el fundador dels cursos de català a Santa Coloma de Gramenet, i també va ser de manera continuada, al llarg dels anys, un dels principals dinamitzadors de la llengua i la cultura catalanes a la nostra ciutat.

El premi es concedeix cada dos anys i consisteix en un acte públic on es fa el reconeixement al premiat i se li lliura una placa commemorativa. La relació de guanyadors del premi és:

(2014) Fèlix Trias
(2012) Casal del Mestre
(2010) Fondo Comerç
(2008) Màrius Sampere
(2006) Centre Excursionista Puig Castellar
(2004) Salvador Cabré

 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes