25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dissabte, 16 de febrer de 2019 a les 18:20

Llengua, cultura i cohesió

Ja s'acosta la celebració de la Festa dels Fanals de l'Any Nou xinès

La Festa dels Fanals marca el final de les festes de l'Any Nou xinès amb la primera lluna plena de l'any. En la nit il·luminada, els carrers s'omplen de fanals que pengen de les cases i els establiments, preparant l'escenari per a la cercavila i els espectacles que posen punt final a les celebracions. A la Xina els infants porten els fanals per tota la ciutat, i les famílies es reuneixen per menjar les tradicionals boles d'arròs dolç "yuán xiāo", per a la bona fortuna i la unitat familiar.

Benvingut l'any del porc de terra! El 2019 estarà marcat per aquest animal fort, sincer i simpàtic. El porc té bona fortuna, bon tarannà i és comprensiu i generós. Les persones sota aquest signe són honrades, valentes, generoses i sinceres, de vegades en extrem. Mediten molt les seves decisions, però després són molt conseqüents. Són molt pacients, i bones mestres.

El CNL L'Heura col·labora, com cada any, en l'organització de les celebracions, concretament en les següents activitats:

1. Taller de cuina a quatre mans. Dimecres 6 de febrer, a les 18 h. Espai Cuines del Món. Biblioteca del Fondo.

2. El CNL L'Heura i els 12 signes de l'horòscop xinès. Dimecres 13 de febrer, a les 17 h.  Biblioteca del Fondo. Sala Jaume P. Sayrach.

3. Rua de la Festa dels Fanals. Dissabte 16 de febrer, a les 17 h. Recorregut: plaça del Rellotge, carrer de Beethoven, rambla del Fondo, carrer d'Irlanda, carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. Amb la participació de: Colla Jove de Dimonis, JAK, Retumbatú Batucada. Enguany alguns alumnes del CNL L'Heura hi participaran. Tothom és benvingut a l'assaig previ, que serà divendres 8 de febrer a les 19 hores. Ens trobarem al costat del rellotge que hi ha a la plaça del Rellotge.

Us desitgem un molt bon any del porc!

Ja s'acosta la celebració de la Festa dels Fanals de l'Any Nou xinès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes