25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimarts, 27 de febrer de 2018

Cursos de català

Matrícula oberta per als cursos d’abril

CNL L'Heura, rambla Sant Sebastià, 100, 5a planta

Aquest mes d'abril al CNL L'Heura comencen cursos presencials: des del nivell Inicial fins al nivell Elemental 2. També podreu matricular-vos a un curs de lectura en veu alta. Cliqueu aquí per veure la graella dels cursos.

Per tots els nostres cursos, el fet d'acabar un nivell i superar la prova permet l'obtenció d'un certificat oficial de coneixements de català.

Si teniu dubtes sobre el vostre nivell de català no dubteu a demanar-nos hora per al nostre servei d'orientació trucant al 934684648. Al CNL L'Heura, un dels nostres tècnics us farà una prova de nivell i us orientarà sobre quin podria el vostre recorregut d'aprenentatge segons l'oferta de cursos disponible en cada moment.

Aprendre català, entre moltes altres coses, us pot ser molt útil si esteu buscant feina, si ajudeu els fills o els nets amb els deures, o si simplement voleu escriure missatges al mòbil sense faltes d'ortografia.

Si necessiteu un curs d'un nivell diferent al que actualment s'oferta al CNL L'Heura, busqueu-lo en el cercador de cursos del CPNL

Matrícula oberta per als cursos d’abril

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes