25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Girona

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1066 notícies disponibles
Dimecres, 19 de setembre de 2018

Alumnes del CNL de Girona posen cara i veu a la campanya de difusió dels cursos del CPNL d'enguany

Alumnes del CNL de Girona posen cara i veu a la campanya de difusió dels cursos del CPNL d'enguany Cinc alumnes de l'Oficina de Català de Blanes han servit de model per a l'edició de materials publicitaris del curs 2018-2019
Dilluns, 17 de setembre de 2018

L'alcalde Salt amb els alumnes de català

L'alcalde Salt amb els alumnes de català La Sala de Plens de l'Ajuntament de Salt es va convertir el passat divendres en l'aula de l'últim dia de classe per als alumnes del Programa de Reincorporació al Treball. on el professor va ser l'alcalde de la ciutat, Jordi Viñas.
Dilluns, 17 de setembre de 2018

Ela alumnes del PRT de la Fundació Utopia visiten el Museu de l'Aigua

Ela alumnes del PRT de la Fundació Utopia visiten el Museu de l'Aigua El divendres 14 de setembre, els alumnes del curs de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic van fer una visita guiada al Museu de l'Aigua de Salt.
Dimecres, 25 de juliol de 2018

Concurs Juguem amb Fabra a Nova Ràdio Lloret

Concurs Juguem amb Fabra a Nova Ràdio Lloret Del 2 de juliol al 12 d'agost, per Nova Ràdio Lloret es transmeten tres preguntes sobre la vida i l'obra de Pompeu Fabra
Dimarts, 24 de juliol de 2018

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols

Finalitzen els cursos del Programa Aprèn.cat de St. Feliu de Guíxols El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) va encarregar al CPNL l'organització de 3 cursos de català presencials per a persones en atur i inscrites al SOC de Palamós. Aquests cursos s'han impartit a St. Feliu de Guíxols amb un total de 135 h (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3), del 7 de maig al 23 de juliol, amb l'objectiu d'ajudar aquestes persones a millorar laboralment.
Divendres, 20 de juliol de 2018

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala

Edició estiuenca del Voluntariat per la llengua a l'Escala Onze parelles lingüístiques gaudiran de les trobades durant els mesos de juliol i agost. Alguns dels voluntaris són estiuejants de l'Escala que aprofitaran les seves vacances per conversar en català amb els aprenents.
Dilluns, 16 de juliol de 2018

Activitat didàctica al Museu de l’Empordà

Activitat didàctica al Museu de l’Empordà Els alumnes del grup de B3 del SOC i del curs de conversa han realitzat una visita guiada per les sales del Museu de l'Empordà de Figueres mitjançant l'activitat 'Aprèn a mirar el paisatge'.
Dimarts, 3 de juliol de 2018

Visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses

Visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses Els alumnes del curs Bàsic 2 van fer una visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses per practicar els coneixements adquirits a l'aula
Dijous, 28 de juny de 2018

La Ruta dels Restaurants de Figueres

La Ruta dels Restaurants de Figueres Primer van ser el restaurant de cuina de mercat i braseria del conegut grup Can Punyetes i el projecte innovador de cuina creativa Bocam-Gastrònoms, ambdós, a més d'oferir l'espai de què disposen com a punt de trobada per a les Parelles Lingüístiques i comprometre's a atendre-les en català, s'adherien a la Ruta de la Tapa, una iniciativa de l'Oficina de Català de Figueres que s'emmarca en el Programa del Voluntariat per la Llengua. Sota el paraigua del Consorci per a la Normalització Lingüística, els establiments tenen acords de col·laboració amb l'Oficina, amb l'objectiu d'oferir un espai distès per conversar en català i alguns avantatges a les parelles lingüístiques.
Dijous, 28 de juny de 2018

Berenada al fort del Calvari per cloure el curs a Girona

Berenada al fort del Calvari per cloure el curs a Girona El passat dia 21 de juny, el Servei Local de Català va fer la ja tradicional caminada per celebrar el final de curs. Aquest any, la caminada va culminar amb una berenada al fort del Calvari.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes