25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Girona

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1096 notícies disponibles
Dilluns, 19 de novembre de 2018

L'exposició "Dues veus: converses compartides" va ser present a la 13a Nit del Voluntariat a Girona

L'exposició Divendres es va celebrar la 13a edició de la Nit del Voluntariat al pavelló de Fontajau de Girona. Els 600 assistents a l'acte van poder veure l'exposició "Dues veus: converses compartides", sobre el Voluntariat per la llengua a la ciutat.
Dilluns, 19 de novembre de 2018

Èxit d'assistència a la commemoració dels 25 anys del Servei Comarcal de Català del Gironès

Èxit d'assistència a la commemoració dels 25 anys del Servei Comarcal de Català del Gironès El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) celebra l'aniversari del Servei Comarcal de Català (SCC) amb un centenar de persones, entre polítics, alumnes, exalumnes, participants al Voluntariat per la llengua i treballadors  
Divendres, 16 de novembre de 2018

5a edició del Voluntariat per la llengua al CP Puig de les Basses de Figueres

5a edició del Voluntariat per la llengua al CP Puig de les Basses de Figueres Dimecres, 14 de novembre, va tenir lloc la presentació de les parelles lingüístiques al CP de Figueres. En aquesta edició hi participaran cinc voluntaris, amb la novetat que per primera vegada hi haurà dos interns que faran de voluntaris per a altres interns del centre.
Divendres, 16 de novembre de 2018

A Arbúcies sortim de l’aula

A Arbúcies sortim de l’aula Estudiar català no només vol dir anar a classe. I viure en un poble petit no és sinònim d'avorrir-se.
Divendres, 16 de novembre de 2018

Els alumnes dels 5 cursos de català de Platja d'Aro coneixen la vida i l'obra de Fabra

Els alumnes dels 5 cursos de català de Platja d'Aro coneixen la vida i l'obra de Fabra Els alumnes dels cursos de Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 de Platja d'Aro coneixen la figura i l'obra de Pompeu Fabra visitant l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" i fent exercicis diversos a l'aula, per commemorar el 150 anys del naixement del Mestre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica Catalana.
Divendres, 16 de novembre de 2018

Presentació de les parelles lingüístiques a Figueres

Presentació de les parelles lingüístiques a Figueres Durant el període de setembre-novembre s'han creat 58 parelles lingüístiques a Figueres. D'aquestes, 13 s'han format amb mares i pares del taller de conversa a l'escola Pallach, que forma  part del programa de VxL als centres educatius i que es duu a terme en col·laboració amb el Pla educatiu d'entorn de la ciutat; 15 s'han format al Centre Penitenciari Puig de les Basses, gràcies a la col·laboració de l'escola d'adults Tramuntana, i 30 parelles, de VxL general, amb alumnes que estudien català en els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Divendres, 16 de novembre de 2018

Voluntaris i aprenents de la vall d'Aro visiten l'exposició de Fabra

Voluntaris i aprenents de la vall d'Aro visiten l'exposició de Fabra S'inicia una nova edició del Voluntariat per la llengua de la vall d'Aro amb la presentació d'11 parelles i 1 trio. Al final de l'acte de presentació de parelles, voluntaris i aprenents visiten l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa".
Dijous, 15 de novembre de 2018

Nova edició dels Premis Digitals E-TECH 2018

Nova edició dels Premis Digitals E-TECH 2018
Dimarts, 13 de novembre de 2018

El Voluntariat per la llengua de Blanes engega amb una visita guiada al Palau de la Música i a l'Institut d'Estudis Catalans

El Voluntariat per la llengua de Blanes engega amb una visita guiada al Palau de la Música i a l'Institut d'Estudis Catalans El dissabte 9 de novembre quaranta-vuit alumnes i voluntaris lingüístics van fer plegats dues visites culturals
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Nova edició de les parelles lingüístiques a l'Escala

Nova edició de les parelles lingüístiques a l'Escala El 31 d'octubre es va inaugurar la nova edició del Voluntariat per la llengua a l'Escala.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes