25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Girona

Contacta'ns

Escriu-nos un correu a vxl.cnlgi@cpnl.cat o emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També ens pots trucar al 972 22 06 63 (ext. 24).

Les vostres dades de contacte

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

 

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS

 

Identificació del tractament: GESTIÓ DE SOL·LICITUDS D'INFORMACIÓ DIVERSA, CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS

 

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Finalitat del tractament: Tramitar i donar resposta a les sol·licituds d'informació diversa relativa al CPNL, atenció de queixes, consultes i suggeriments.

 

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a Reglament general de protecció de dades).

 

Destinataris: No comunicarem les vostres dades a tercers.

 

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl(ELIMINAR)@cpnl.cat.

 

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (https://www.cpnl.cat/proteccio-dades/informacio-diversa.html).


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes