25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Enllaços d'interès

Llistant 1 de 10 de 22 d'enllaços disponibles
   << Escolliu la categoria
Fundació Paco Candel. Programa Altres

Fundació Paco Candel. Programa "Catalunya un sol poble"

Commemoració dels 50 anys de la publicació d'Els altres catalans (1964).
Llibre d'estil de la Diputació de Girona Administració local

Llibre d'estil de la Diputació de Girona

Un web de llengua que proporciona recursos per al personal de les administracions locals: criteris de presentació de textos, orientacions d’estil i convencions gràfiques, models de documents administratius i protocol·laris descarregables en PDF i en Word.
Appsencatala TIC

Appsencatala

Web amb aplicacions mòbils en català, per a iOs i Android.
TERMCAT. Centre de Terminologia Recursos

TERMCAT. Centre de Terminologia

Centre de terminologia de la llengua catalana: Consultes terminològiques / Assessorament / Normalització de termes / Vocabularis i reculls de terminologia / Diccionaris en línia... 
Softcatalà Recursos

Softcatalà

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre que fomenta l'ús del català a la informàtica, a Internet i les noves tecnologies. Està formada per estudiants, enginyers informàtics, filòlegs, dissenyadors i traductors que fan aquesta feina d'una manera altruista.
Plataforma per la Llengua Entitats

Plataforma per la Llengua

Organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social als territoris de parla catalana i des d'una perspectiva transversal en l'àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l'acollida lingüística als nouvinguts, en les universitats i en l'educació i a les administracions... 
Cens d’entitats de foment de la llengua catalana 2014 Entitats

Cens d’entitats de foment de la llengua catalana 2014

Fins al 30 d’abril les entitats que tenen prevista en els estatuts la finalitat de foment de la llengua catalana o que duen a terme activitats per impulsar-ne l’ús poden sol·licitar la inclusió al Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.  Els donatius a favor d'aquestes fundacions o associacions tenen una deducció en l’impost sobre la renda de les persones físiques.
Curs de català de nivell inicial per ràdio: Onescat Cursos de català

Curs de català de nivell inicial per ràdio: Onescat

L'Onescat és un curs de català inicial per ràdio adreçat a persones que acaben d'arribar a Catalunya. 17 programes i temes diversos: presentacions, habitatge, compres, feina, etc. 
Entitats

Comissió d'Organismes i Serveis per al Foment de la Llengua Catalana

• Coordina les actuacions i ofertes formatives dels seus membres; • vetlla per donar una informació global a la ciutadania; • treballa especialment en la difusió de l’ús del català entre els col·lectius procedents de la nova immigració a través del Grup d’Immigració (Secretaria de Política Lingüística; Departament d’Educació; Secretaria per a la Immigració; Consorci per a la Normalització Lingüística; Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona, Servei Lingüístic de Comissions Obreres de Girona i Servei Lingüístic de la UGT de les comarques gironines).
Institucions

Serveis Territorials d'Educació a Girona

Promoció i consolidació de la llengua i literatura catalanes dins l’àmbit de la comunitat educativa: formació permanent i d’actualització lingüística per al professorat d’Educació infantil, primària i secundària; atenció lingüística a l’alumnat nouvingut; activitats d’incentivació de l’ús de la llengua catalana adreçades a alumnes i a pares i mares... Dades de contacte: Edifici de la Generalitat a Girona - Pl. de Pompeu Fabra, 1, 4a planta - 17002 Girona - Tel. 872 97 50 00, ext. 14706 - lic-girona@xtec.cat - mmartinezc@gencat.cat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes