Selva

Dates d'inscripció

Del 2 de novembre al 10 de desembre: proves de nivell alumnes nous i acreditació de nivell amb certificat. Més informació.
La prova es podrà fer en línia a través del portal d’inscripcions o presencialment al Servei de Català, havent demanat una hora prèvia.

16 i 17 de desembre: antics alumnes que han fet un curs en els últims 12 mesos (matrícula preferent). Els alumnes d’aquest últim curs poden fer la matrícula a la classe mateix.

La inscripció es podrà fer en línia a través del portal d'inscripcions o presencialment al Servei de Català, havent demanat una hora prèvia.

20 i 21 de desembre: alumnes nous. La inscripció es podrà fer en línia a través del portal d'inscripcions o presencialment al Servei de Català, havent demanat una hora prèvia.

De 9 a 14 h al Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners, c. de Sant Sebastià, 91, 17430 Santa Coloma de Farners. Tel. 872 973 890 selva(ELIMINAR)@cpnl.cat

Resta de l'any

  • Període gener-març: inscripció al desembre
  • Període abril-juny: inscripció durant la segona quinzena de març
  • Període juliol: inscripció al juny
  • Període setembre-desembre: inscripció durant el mes de setembre

És possible incorporar-se a un curs en qualsevol d'aquests períodes, sempre que hi hagi places disponibles.

Pel que fa concretament al nivell superior (C2), es tracta d'un curs anual, d'octubre a maig. Per tant, hi ha una inscripció única al mes de setembre.