Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals [X]
 1. Alta participació en els concursos promoguts en el marc de la campanya 'Al Gironès, llegim'

  En el marc de la campanya ‘Al Gironès, llegim’ el Servei Comarcal de Català del Gironès va proposar una activitat que consistia a participar en un Kahoot cada mes relacionat amb escriptors, escriptores o biblioteques i aules de lectura de la comarca.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 2. Es convoca el 13è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

  Per tretzè any consecutiu, es convoca el Concurs de Narració Curta que organitza l’Ajuntament de la capital de la Selva, el Centre Municipal d’Educació i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 3. Les Veus de Salt 2020

  Dijous 17 de desembre a les 16.00 h ha tingut lloc l'acte LES VEUS DE SALT 2020 en format audiovisual a través del canal de YouTube del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 4. Ja es pot visitar, a Can Monsà, l'exposició "Paraules dibuixades"

  El Servei de Català treballarà a l’aula, durant aquest mes de març, tota una sèrie de paraules que, prèviament, els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han “pintat”. Es tracta d’una col·laboració lingüisticoartística, una simbiosi entre art i llengua.

  Llengua i cultura > Activitats culturals, Llengua i cultura > Activitats culturals > Altres activitats culturals

 5. Campanya bisbalenca per reflexionar sobre els hàbits lingüístics dels catalanoparlants

  L'Oficina de Català de la Bisbal ha impulsat una nova campanya amb la intenció de fer reflexionar els catalanoparlants sobre els hàbits lingüístics. És un fet constatat que molt sovint, davant de persones nouvingudes, no s'utilitza la llengua catalana sinó que es canvia al castellà, sense saber del cert si aquella persona entén el català.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 6. Comença el primer curs del projecte "El català a través del teatre" a Figueres

  Avui, dilluns 18 de novembre, ha començat el primer curs del projecte "El català a través del teatre" fruit de la col·laboració entre l'Aula de Teatre Eduard Bartolí i l'Oficina de Català de Figueres, una iniciativa adreçada als alumnes dels cursos de català que pretén fomentar l'aprenentatge de la llengua a través de les arts escèniques.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 7. Quarta edició del Cafè amb Vers a la Bisbal

  La lectura itinerant de poemes en diferents llengües pels diversos establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de la Bisbal va tenir comptar amb la participació de 30 rapsodes, un duet musical i la Bisband, la banda de l'Escola de Música Municipal, que van fer les delícies del públic en una magnífica tarda de primavera.

  Llengua i cultura > Activitats culturals