Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment > Cursos de català [X]
 1. Els alumnes del bàsic 1 intensiu de la Bisbal surten al carrer

  Malgrat la calorada, el grup de català del bàsic 1 intensiu de la Bisbal va sortir de l’aula per anar a conèixer establiments comercials i dependències municipals

  Acolliment

 2. Activitats de coneixement de l'entorn en els cursos intensius de Salt

  Els cursos intensius d’estiu s’han complementat amb sortides de coneixement de l’entorn a les Deveses de Salt, a l’Ajuntament i al Museu de l’Aigua.

  Acolliment

 3. Els alumnes de B2 visiten el Museu de Ripoll

  Els alumnes de català de nivell B2 de Ripoll han gaudit d’una visita guiada al Museu etnogràfic de Ripoll, el primer d’etnografia que hi va haver al país.

  Acolliment

 4. Visita dels alumnes de B1 a l'Scriptòrium de Ripoll

  Els monjos copistes benedictins del Monestir de Ripoll van esdevenir, durant l’edat mitjana, un referent de primer ordre a tot Europa

  Acolliment

 5. Els alumnes del nivell bàsic 2 de l'Oficina de Català de Lloret visiten la Biblioteca Municipal

  Amb les visites guiades a la biblioteca es busca que els alumnes esdevinguin usuaris dels serveis oferts des de la Biblioteca Municipal.

  Acolliment

 6. Noves pràctiques lingüístiques a Salt

  Intercanvi de pràctiques lingüístiques entre els alumnes del Bàsic 3 de català i els alumnes de formació professional en vendes, oficina i atenció al públic.

  Acolliment

 7. Visita guiada a la Biblioteca de Cassà de la Selva

  Les responsables de la biblioteca els van explicar el funcionament i els serveis que ofereixen i van animar els alumnes a visitar-la sovint.

  Els alumnes van seguir aquestes explicacions, es van fer el carnet si no el tenien i van agafar materials en préstec. Va ser una bona  manera de practicar el català fora de l'aula.

  Acolliment

 8. Visita guiada a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera

  Els alumnes van poder conèixer aquest equipament que tenen tan a prop i esperem que a partir d’ara el visitin sovint.

  Una de les responsables de la biblioteca els va explicar el funcionament i els diversos serveis: préstecs, materials, terminis... Els alumnes que no el tenien es van fer el carnet, i uns quants es van endur llibres diversos en préstec.

  Acolliment

 9. Alumnes de català de Bàsic 1 i Bàsic 2 visiten l’Ajuntament de Roses

  Els alumnes dels cursos de català han aprofitat la visita a l'Ajuntament de Roses per ampliar els seus coneixements sobre la població on resideixen, de la mà de l'alcaldessa, la Montse Mindan, i el regidor de Cultura, l'Èric Ibáñez

  Acolliment