Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Comerç [X]
 1. Ple a la xerrada "No em canviïs la llengua" a Ripoll

  La xerrada va servir d’acte de cloenda del I Concurs de comerços ripollesos lingüísticament exemplars, que es va lliurar al Forn de Vallfogona, amb una menció especial a la Impremta Garriga, de Sant Joan de les Abadesses.

  Socioeconòmic, Sensibilització

 2. El Forn de Vallfogona de Ripollès, l'establiment de la comarca que millor utilitza el català

  És el guanyador del primer concurs d'Òmnium Ripollès per incentivar les bones pràctiques amb la llengua

  Socioeconòmic

 3. L'Ajuntament de Salt al costat dels comerços perquè treballin en català

  L'Oficina de Català de Salt, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajudarà els comerços  a revisar i traduir al català la documentació a l'abast dels clients, els fullets publicitaris o els rètols, de forma totalment gratuïta, per tal de complir la Llei de política lingüística.

  Socioeconòmic

 4. Divuit empreses han sol·licitat l'acreditació d'Empresa lingüísticament responsable aquest 2018

  El 2017 es va tirar endavant el projecte pioner a Catalunya “Empreses lingüísticament responsables” (ELR), emmarcat dins la responsabilitat social empresarial que treballen en xarxa tota una sèrie d’organismes de la Garrotxa: Turisme Garrotxa, DinàmiG, Consell Comarcal de la Garrotxa i el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. 

  El projecte té quatre fases, durant cadascuna de les quals es treballen diferents temes de gestió lingüística. Aquest 2020, cinc empreses que es varen integrar en aquest projecte aconseguiran l’acreditació ELR si acaben la quarta i darrera fase.

  Socioeconòmic