Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. Atenció al públic durant l'estiu

  Durant tot l'estiu ens trobareu cada dia de 9 a 2. El Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) només podrà revisar textos breus, urgents i de difusió pública. Ens els podeu adreçar a cnlgi(ELIMINAR)@cpnl.cat . Si cal ens podeu trucar al 972 22 06 63.

  Altres

 2. Obrim el servei d'atenció telefònica

  S'acosta l'obertura dels nostres centres de treball. Mentrestant, us atendrem cada dia de 9 a 14 h al telèfon 972 22 06 63. Si ho preferiu, podeu visitar el web www.cpnl.cat/girona o enviar-nos un correu electrònic a cnlgi@cpnl.cat.

  Esperem poder-vos atendre aviat presencialment.

  Altres

 3. Suspensió de tota l'activitat presencial (classe i exàmens inclosos) del CPNL des d'avui mateix

  A causa de la situació excepcional creada pel coronavirus, el CNL de Girona suspèn totes les activitats presencials fins a nou avís. Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a cnlgi(ELIMINAR)@cpnl.cat o a través de les nostres xarxes socials. Trobareu tota la informació actualitzada en aquesta pàgina web: 

  .

  Altres

 4. El dimarts 19 de febrer va tenir lloc el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Girona.

  La reunió va ser presidida per la senyora Ester Franquesa, presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, i pel senyor Albert Piñeira, president del Consell de Centre i diputat de Cultura, i va comptar amb l'assistència de regidors, consellers i tècnics de la Generalitat del territori gironí.

  Altres

 5. El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa explica la seva activitat en roda de premsa

  El dijous 7 de juliol, Núria Fité, representant del CPNL a l'Ajuntament d'Olot, i Ester Santaló, responsable del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa, van presentar davant dels mitjans de comunicació la Memòria 2015 del Servei de Català i van fer una valoració de l'activitat d'aquest Servei.

  Altres

 6. Es constitueix el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona

  El dia 1 de març es va constituir el Consell de Centre del CNL de Girona. A la reunió, que va presidir la directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i presidenta del Consorci per a la Normalització, hi van assistir un total de 24 persones.

  Altres

 7. Professorat de l'escola d'adults Delta voksenopplæring de Noruega visita Palafrugell

  Un grup de 22 professors d'aquesta escola, situada a la població d'Askim, a 50 km al sud d'Oslo, es van desplaçar fins a Palafrugell el dia 13 d'octubre, per tal d'intercanviar experiències en el camp de la formació d'adults.

  Altres

 8. El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre el 17 de febrer en una nova seu

  La nova seu és un primer pis, la qual cosa vol dir que el Servei de Català perd la visibilitat que tenia al local del carrer del Mont Carmel, uns baixos al barri vell d'Olot. Com a contrapartida, però, les noves dependències permeten tenir oficina i aules al mateix lloc, i això millora l'atenció als ciutadans, que ara havien de desplaçar-se a dos espais diferents de la ciutat si volien estudiar català.

  Altres

 9. L’Oficina de Català de Figueres i la Biblioteca Fages de Climent es promocionen a la piscina municipal

  Hi exposen materials del projecte conjunt “Llibres nòmades” i expliquen els seus serveis, amb atenció personalitzada, els quatre dissabtes del mes de juliol d’11 a 13 h.

  Altres

 10. Signatura d'acords amb empreses i entitats de l'Alt Empordà i lliurament de certificats als alumnes del SOC i als aprenents de la Colla Castellera de Figueres

  Divendres passat, 11 de maig, la presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Yvonne Griley, i el director de la xarxa d’oficines de Treball, Jesús Quiroga, van ser a Figueres, a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya, per lliurar els certificats d’assoliment als alumnes que han cursat el pla pilot Aprèn.cat per a persones en atur amb pocs o nuls coneixements de català.

  Altres