Més ‘Màgia per conversar’ per a les parelles lingüístiques del VxL que practiquen el català!

Voluntariat per la llengua

Ja hi ha disponibles 10 vídeos d'aquesta sèrie de suport a l'ús oral del català

Les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua tenen a disposició 10 vídeos sobre màgia per comentar durant les trobades. Un material de suport que vol donar eines de conversa a voluntaris i aprenents.

La Secretaria de Política Lingüística (SPL) ha publicat set nous vídeos de la sèrie "Màgia per conversar" que té per objectiu estimular la conversa en llengua catalana. Amb aquest nou material, actualment la sèrie ja té deu vídeos disponibles. "Màgia per conversar" és un recurs de suport a l'aprenentatge  que s'adreça a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL), a l'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i a tots els aprenents de català que el vulguin practicar. Tots els vídeos estan protagonitzats pel mag Eduard Juanola que, a partir d'uns jocs de màgia, proposa temes d'interès per encetar una conversa. La sèrie completa constarà de vint-i-cinc vídeos.

Aquesta proposta s'emmarca en la campanya de l'SPL i el CPNL "Quan parles, fas màgia" i és el primer material audiovisual de suport al domini de l'ús oral en català en format digital, especialment pensat per al foment de la conversa entre les parelles que fan voluntariat lingüístic en línia, modalitat que des de la situació de pandèmia s'ha convertit en l'única opció per als participants. Els vídeos formen part de la col·lecció "Màgia per conversar" i es difondran per les xarxes socials amb l'etiqueta #MàgiaxConversar per animar els usuaris a compartir-los. Aquest recurs complementa altres materials de  foment de la conversa com els Fils de conversa i les col·leccions "Parlem Tu i Jo", "Llegir per parlar, llegir per aprendre" i "Temes per parlar".

Trobareu tots els vídeos i altres recursos al nostre web

Vols compartir aquesta notícia?