Festa de Nadal per a alumnes i parelles lingüístiques de Lloret de Mar

CPNL > Celebracions

Un any més, alumnes dels cursos de català i participants en el Voluntariat per la llengua de Lloret de Mar han celebrat la proximitat de les festes nadalenques amb una vetllada protagonitzada pel menjar i la música dels seus països d’origen.
 

Un any més, alumnes dels cursos de català i participants en el Voluntariat per la llengua de Lloret de Mar van celebrat la proximitat de les festes nadalenques amb una vetllada protagonitzada pel menjar i la música dels seus països d'origen.
Aquest any hi va haver una activitat afegida: vam col·laborar amb La Marató de TV3 amb una sardana solidària. Una alumna del nivell elemental va fer un taller de sardanes perquè tothom conegués el pas bàsic i després tots els assistents es van unir en una rotllana per ballar La Santa Espina. Hi havia "sardanistes" d'Andalusia, Anglaterra, Argentina, Bulgària, Catalunya, Colòmbia, Eslovàquia, Filipines, França, Geòrgia, Hondures, Hongria, Índia, Kazakhtan, Lituània, el Marroc, Romania, Rússia, Ucraïna i Veneçuela. Al centre de la rotllana hi havia una guardiola on tothom qui va voler va dipositar un donatiu per a La Marató. Es van recollir 91,06€.

Vols compartir aquesta notícia?