Finalitza el Mòdul C del PRT d'alimentació de Vall-llobrega

Acolliment

El curs s'ha fet a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, de Costa Brava Centre.

Els alumnes del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) de Vall-llobrega han cursat les 5 h de lèxic sobre elaboració i conservació de productes frescos, i el Mòdul C, de 15 h de durada, de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, durant aquest mes d'octubre, en el 3r PRT 2018 assignat per la Generalitat de Catalunya a la comarca del Baix Empordà.

El Mòdul C del Decret d'Acollida es va iniciar el dia 1 d'octubre a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà i s'ha portat a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 11 h, amb la Susanna Bautista com a professora del curs.

El Programa de Reincorporació al Treball consta de tres recursos: 1. Coneixement de la societat catalana (Mòdul C de 15 h), lèxic específic del sector laboral (5 h) i competències lingüístiques bàsiques (Mòdul A1, curs de català de 45 h), 2. Formació laboral (Mòdul B del Decret d'Acollida) i 3. Pràctiques formatives en diferents establiments de restauració.

En el cas del PRT de Vall-llobrega, el Consorci per a la Normalització Lingüística imparteix el primer recurs (les primeres 20 h, i les 45 h restants, d'octubre a desembre, i l'Aula Gastronòmica de l'Empordà s'encarrega de la formació laboral i de les pràctiques formatives.

Vols compartir aquesta notícia?