Comencen els cursos de català del SCC del Baix Empordà amb 185 alumnes inscrits

Acolliment

Alumnes del nivell Bàsic 1 de Platja d'Aro en una aula de la Biblioteca Mercè Rodoreda

El Servei de Català del Baix Empordà gestiona un total de 10 cursos, 9 de presencials, repartits entre les poblacions de Castell-Platja d'Aro, Sta. Cristina d'Aro, Begur, Verges i Ullà, i 1 curs de Parla.cat en la modalitat combinada.

El Servei Comarcal de Baix Empordà ha iniciat els cursos presencials del 1r quadrimestre els dies 6/7 de novembre en diferents poblacions de la comarca. A Castell-Platja d'Aro hi ha cinc cursos en marxa, tres bàsics 1, 1 bàsic 2 i un bàsic 3, en les franges de matí i tarda; a Sta. Cristina d'Aro, un bàsic 3; a Verges, un bàsic 1; a Begur, també un bàsic 1, i a Ullà, un curs inicial. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro assumeix el cost íntegre dels cursos i en la resta de poblacions el recurs l'aporta la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. 

A banda de gestionar l'organització d'aquests cursos presencials, el SCC del Baix Empordà també tutoritza un curs de nivell de suficiència 1 de Parla.cat i organitza el curs de català i el mòdul C del Programa de Reinserció al Treball de Vall-llobrega, amb la col·laboració de l'Oficina de Català de Palafrugell i de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà.

Està previst que el gruix dels cursos presencials acabi els dies 7/8 de febrer per començar els cursos del segon quadrimestre a mitjan febrer.

Servei Comarcal de Català del Baix Empordà

Vols compartir aquesta notícia?