L'alcalde de Palafrugell acompanya els alumnes del PRT en la visita a l'Ajuntament

Acolliment

Hi han assistit 9 alumnes del mòdul de cuina

Aquesta sortida sempre té molt bona acollida entre els alumnes, ja que els permet conèixer personalment l'alcalde, visitar la sala de plens de l'Ajuntament i conèixer de primera mà com funciona l'ens local més proper a la ciutadania.

Ela alumnes del mòdul de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà han visitat l'Ajuntament de Palafrugell acompanyats per l'alcalde de la vila. Els cuiners han tingut l'oportunitat d'entrar a la sala de comissions i a la sala de plens de l'Ajuntament, on l'alcalde els ha explicat com funciona un ajuntament, quines competències té, quines assumeix per voluntat pròpia, de quines fonts d'ingressos disposa, etc. 

Aquesta sortida i la visita al Museu del Suro de la setmana passada formen part del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) de Vall-llobrega que consta de tres recursos: formació lingüística (curs de català de 45 h) i mòdul C; formació laboral centrada en el curs de cuina a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, i pràctiques formatives en diferents establiments de restauració de la comarca.

Vols compartir aquesta notícia?