Notícies

 1. Nou Club de Lectura Fàcil de Salt

  L’Oficina de Català de Salt iniciarà el proper 16 de març el primer Club de Lectura Fàcil Virtual, conduït per la filòloga i tècnica del CPNL Laura Roura.

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

 2. Sessió literària virtual amb l’escriptor Miquel Martín i Serra en la cloenda del IX Taller de lectura i conversa en català de Roses

  L'escriptor Miquel Martín ha comentat l'obra La drecera, amb les persones inscrites al taller, en la sessió literària dedicada a aquesta novel·la, que s'ha dut a terme virtualment, com tot el taller en aquests temps de pandèmia

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Activitats amb biblioteques

 3. Activitats per commemorar el Dia de la Llengua Materna a la Bisbal

  El diumenge 21 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna, un dia en què es commemora i s'intenta fer visible la pluralitat i la riquesa lingüística. Tal com ja es va fer l'any passat a la Bisbal, s'ha preparat una iniciativa per tal que aquest dia serveixi per fer sentir algunes de les llengües que es parlen al municipi, que són més de 50.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 4. Es convoca el 13è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

  Per tretzè any consecutiu, es convoca el Concurs de Narració Curta que organitza l’Ajuntament de la capital de la Selva, el Centre Municipal d’Educació i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 5. Salt celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna

  El passat 21 de febrer es va commeorar el Dia Internacional de la Llengua Materna a les aules virtuals dels cursos de català per a adults.

  Llengua i cultura > Activitats culturals > DILM

 6. Llengua i cuina protagonitzen la segona trobada virtual organitzada pel Voluntariat per la llengua

  Una quarentena de voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del CNL de Girona van participar ahir en l'activitat virtual "Llengua i cuina", a càrrec de Tomàs Brull, cuiner i propietari del restaurant La Cala Taverna, establiment que col·labora amb el VxL.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 7. Les Veus de Salt 2020

  Dijous 17 de desembre a les 16.00 h ha tingut lloc l'acte LES VEUS DE SALT 2020 en format audiovisual a través del canal de YouTube del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 8. En marxa el Taller de conversa i lectura de Roses

  Les restriccions no aturen la Montse i la Mar, voluntàries vinculades al Grup de Teatre de Roses i al Voluntariat per la llengua, i els set aprenents del Taller de lectura i conversa de Roses que, cada divendres, fan les seves trobades. Aquesta edició les trobades presencials han hagut de passar a la virtualitat, però les ganes són les mateixes.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 9. El Voluntariat per la llengua del CNL de Girona participa a la taula rodona Endinsa’t al Compromís Social de la UdG

  Dijous 19 de novembre el programa Voluntariat per la llengua (VxL) va participar a la primera taula rodona emmarcada en el curs Endinsa't al Compromís Social que la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat per als estudiants, amb l'objectiu de motivar-los a participar en activitats solidàries com a voluntaris.

  Voluntariat per la llengua

 10. Roda de premsa de l'acte Garrotxa TSR (Territori socialment responsable)

  La Garrotxa vol consolidar un model de gestió responsable per a tot el teixit empresarial i econòmic de la comarca. Per això, tant el 2018 com el 2019, es va organitzar la Jornada Garrotxa TSR en el marc de la qual es van entregar les acreditacions de Codi de gestió sostenible (GS), Empreses lingüísticament responsables (ELR) i Carta europea de turisme sostenible (CETS).

  Socioeconòmic > Empresa