Notícies

 1. L'Ajuntament de Salt al costat dels comerços perquè treballin en català

  L'Oficina de Català de Salt, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajudarà els comerços  a revisar i traduir al català la documentació a l'abast dels clients, els fullets publicitaris o els rètols, de forma totalment gratuïta, per tal de complir la Llei de política lingüística.

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

 2. Alumnes del nivell Bàsic 2 del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa visiten el Museu de la Garrotxa

  Els alumnes del curs Bàsic 2 del matí han fet una visita guiada al Museu de la Garrotxa, de la mà de Xevi Roura Pla, tècnic del Museu. El curs Bàsic 2 es fa a la sala d'actes del Museu de la Garrotxa i s’han adaptat algunes activitats per relacionar-les amb peces que el Museu exposa. Agraïm la col·laboració de tot el personal del Museu en aquesta col·laboració. 

  Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

 3. L'exposició "Quan parles fas màgia" és a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot

  Us animem a visitar-la i penjar una foto a les xarxes, amb l'etiqueta #ExpoVxLOlot. Pot ser tant una foto en què sortiu vosaltres, o una foto més "artística" o tan sols d'alguna de les informacions que trobareu a l'exposició. Ens agradarà veure-us a les xarxes!

  Voluntariat per la llengua > Exposicions

 4. Concurs "Quan parles fas màgia" a Salt

  L’alumnat visitant de l'exposició "Quan parles fas màgia", que visibilitza la tasca dels participants en el programa de Voluntariat per la llengua, van respondre un qüestionari per poder entrar en el concurs de 2 lots de llibres cedits pel Museu de l'Aigua de l'Ajuntament de Salt.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. L’Oficina de Català de Figueres ha promogut una edició del Seminari sobre les aportacions de la nova gramàtica de l’IEC per al personal de l’Ajuntament de Figueres

  El seminari, de modalitat virtual, s'ha fet en quatre sessions els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre, de 9.30 a 10.30, i l'ha impartit professorat del grup de treball sobre les novetats de la GIEC del Consorci per a la Normalització Lingüística: Imma Sas (CNL de Sabadell), Roger Vilà (SCC de la Selva) i Dolors Barceló (OC de Figueres), que han col·laborat en aquest projecte.

  Administració pública

 6. El Voluntariat per la llengua suma dues noves adhesions

  El Col·legi de Mediadors de Girona i el Col·legi i Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona són dues noves entitats que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua > Entitats col.laboradores

 7. Emocionant retrobament a Les Veus de Salt 2021

  Les Veus de Salt, espectacle de poesia i música, va tornar a aplegar presencialment al Centre d'Arts Escèniques EL CANAL  persones compromeses, que van poder gaudir d'un acte entranyable.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 8. Visita a l'exposició "Quan parles fas màgia"

  Els dies 9 i 13 de desembre, els alumnes de català van finalitzar el primer trimestre amb una visita a l’exposició “Quan parles fas màgia” i hi van respondre un qüestionari per conèixer millor el programa del VxL.

  Voluntariat per la llengua > Exposicions

 9. Alumnes del nivell elemental 1 de l' Oficina de Català de Lloret de Mar visiten l'Arxiu Municipal

  El Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar ha reprès, després de gairebé dos anys, les visites guiades per a grups i el dilluns 13 de desembre, alumnes del nivell elemental de l'Oficina de Català de Lloret de Mar van visitar les instal·lacions del Servei d'Arxiu Municipal de Lloret de Mar.

  Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

 10. L'alcalde de Blanes fa una crida al sector del comerç i l'empresa perquè adapti el seu negoci al català

  L’Oficina de Català de Blanes, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajudarà les empreses a complir la Llei de política lingüística de forma totalment gratuïta.

  Socioeconòmic > Empresa