Notícies

 1. Els alumnes que estudien Elemental 1 a Olot visiten l'Arxiu de la Garrotxa

  Els alumnes que fan el nivell Elemental 1 a Olot van fer una visita a l’Arxiu de la Garrotxa, guiats per Xavier Puigvert, medievalista i tècnic d’aquest organisme.

  Llengua i cultura

 2. Entrega del premi a les guanyadores del concurs de la gimcana fotogràfica Pla de l'Estany - Ripollès

  Les guanyadores del Pla de l'Estany han estat la Nur i la Bárbara, participants del Voluntariat per la llengua de Banyoles.

  Llengua i cultura, Llengua i cultura

 3. El Voluntariat per la llengua celebra el Dia Internacional del Voluntariat 2022 a tot Catalunya

  S'han programat actes i activitats a diversos municipis per agrair la tasca de les persones voluntàries del VxL

  Voluntariat per la llengua

 4. Inauguració de l'exposició "Les Veus de Salt. 10 anys"

  Dijous 1 de desembre va quedar inaugurada l'exposició "Les Veus de Salt. 10 anys" al Nucli de Comunicacions de la Coma Cros, que es podrà veure de l'1 al 21 de desembre, moment en què es traslladarà a EL CANAL.

  Llengua i cultura

 5. Tanquem el trimestre a l’Espai Cabrera

  A l'Oficina de Català d'Arbúcies encarem la recta final del primer trimestre de curs amb energia i unes quantes activitats a l'esquena

  Llengua i cultura

 6. S'estrenen dues pel·lícules doblades al català: 'Kung Food: Una aventura deliciosa' i 'L'emperadriu rebel', a més del Doc del Mes 'Karaoke Paradise'

  Aquest divendres, 2 de desembre, s'estrenen dues pel·lícules doblades al català: "Kung Food: Una aventura deliciosa" i "L'emperadriu rebel". Avui també s'estrena "Karaoke Paradise", subtitulada en català dintre del cicle el Doc del Mes.

  Oci i consum

 7. Visita guiada a Llagostera

  Els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques han pogut saber més coses del municipi on viuen

  Cursos de català

 8. Visites guiades per als cursos de Palafrugell a la Fundació Josep Pla

  Els alumnes de Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 han pogut gaudir de dues visites guiades a la Fundació Josep Pla per tancar els cursos del primer trimestre. Totes dues visites, centrades en la vida i l'obra de l'autor a través de l'exposició permanent, es van adaptar al nivell de llengua dels assistents i van acabar amb activitats diverses.

  Llengua i cultura

 9. El cicle CINC de tardor a Olot tanca amb 938 espectadors

  A Olot, el CINC, cinema infantil en català, s’organitza amb Cines Olot, que proposa un cicle a la primavera i un altre a la tardor. Durant els mesos d’octubre i novembre s’han projectat sis pel·lícules, cada cap de setmana, en horari de tarda.

  S’ha pogut veure Ainbo:la guerrera de l’Amazones, Llunàtics, Canta 2!, Les noves aventures de Gulliver, Hotel Transsilvània 3: Unes vacances monstruoses, Litghyear. En total, han sigut 938 els espectadors d’aquest cicle de tardor.

  Oci i consum

 10. El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 1.300 cursos de català, del nivell A1 al C1

  Les inscripcions seran entre el 15 i el 20 de desembre i hi ha més de 27.000 places. Els nous alumnes ja poden demanar fer una prova o bé aportar un certificat oficial per acreditar el nivell previ

  Cursos de català