25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 15 de novembre de 2019

Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

Durant els mesos de setembre, novembre i desembre, el Servei Comarcal de Català, en col·laboració amb la Diputació de Girona, du a terme dues propostes formatives en llengua catalana a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany. Els cursos estan dirigits a tot el personal de l'Administració local.

Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

Les novetats de la gramàtica i l'ortografia catalanes i un curs d'escriptura eficaç, les propostes formatives d'enguany al Consell Comarcal del Pla de l'Estany

Durant el setembre, i al llarg de cinc sessions, es va impartir el curs Novetats i Canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'IEC, en què es van analitzar i treballar les noves propostes sorgides arran de la publicació d'aquestes dues obres de referència de la nostra llengua. Per altra banda, actualment s'imparteix el curs Escriptura Eficaç, Tècniques i Pràctiques, que s'allargarà fins a mitjan desembre, i es presenta com un recurs per millorar l'eficàcia i la claredat dels textos produïts pels usuaris. 

Tots dos cursos, organitzats pel Servei de Comarcal de Català (CPNL) en col·laboració amb la Diputació de Girona, es duen a terme a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany els dimarts i els dijous al matí. 


Servei Comarcal de Català del Pla de l'Estany

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter