25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 3 d'octubre de 2019

Inici dels cursos de català

Els cursos es duran a terme a Bordils, Cassà de la Selva i Llagostera. Hi ha també un curs de nivell C2, que es fa a la seu del Consell Comarcal del Gironès, i cursos en línia.

Un total de 150 alumnes s’han inscrit als cursos organitzats pel Servei Comarcal de Català del Gironès

A més d'aquests cursos, al Gironès hi ha també cursos a Girona, organitzats pel Servei Local de Girona, i cursos a Salt, organitzats per l'Oficina de Català de Salt.

Cal remarcar que, després de molt de temps, s'ha pogut tornar a oferir un curs a Bordils, en el qual hi ha 21 persones inscrites procedents de Bordils i de la rodalia: Flaçà, Madremanya, Sant Martí Vell o Sant Joan de Mollet.

Un altre fet remarcable és l'augment de la demanda a Llagostera, on ha estat necessari oferir un curs més dels que hi havia previstos en un principi. Aquest trimestre s'hi duran a terme dos cursos de nivell Bàsic 1 i un curs de nivell Bàsic 3.

A més dels cursos presencials, ha augmentat considerablement la inscripció als cursos en línia i de modalitat combinada que es fan a través de la plataforma Parla.cat. Les sessions presencials d'aquests cursos que es fan a la seu del Consell Comarcal tenen habitualment un nombre molt elevat d'assistents.

El SCC del Gironès es coordina amb tots els organismes i entitats que imparteixen formació d'adults als municipis per facilitar a la ciutadania l'accés a la formació més adequada a les seves necessitats.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter