25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 de juny de 2019

Arbúcies, mots i flors per enramar les Enramades

Des del dia de les Catifes, el diumenge 16 de juny, als aparadors de les botigues que formen part de l'Associació Comerç Arbúcies ja s'hi poden veure els cartells Arbúcies, mots i flors. Es tracta de composicions amb el nom de diverses flors, la seva etimologia i un text d'alguns dels grans autors de la literatura catalana que hi fa referència.

Arbúcies, mots i flors per enramar les Enramades

Si bé no és el primer any que l'Oficina de Català pren aquesta iniciativa (l'any passat es podien veure a la recepció del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella) sí que és la primera edició en què aquestes composicions enramaran els aparadors d'una setantena de botigues i ho faran fins l'últim dia de la festa de les Enramades, el 26 de juny.

La Biblioteca Municipal Rafael Vilà també ha acollit aquesta proposta i en regala un exemplar de mida reduïda a cada usuari que agafa un llibre en préstec.

Aquest any, a més, l'inici d'aquesta festa local coincideix amb el tancament dels cursos de català. De manera que les proves del grup de nivell bàsic 3 o la visita de l'audiovisual sobre llegendes del Montseny del museu del poble (MEMGA) i una festa de comiat han marcat la recta final del curs 2018/2019.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter