25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 19 de juny de 2019

Experiències i jocs per cloure el Voluntariat per la llengua a Girona

Ahir a la tarda voluntaris i aprenents van ser els protagonistes de la cloenda del Voluntariat per la llengua a Girona. Una voluntària, un aprenent i dues parelles lingüístiques van compartir les experiències i sensacions de la seva participació en el VxL.

Experiències i jocs per cloure el Voluntariat per la llengua a Girona

És una cloenda simbòlica, ja que moltes parelles continuen amb les trobades i algunes comencen l'activitat a l'estiu

L'establiment col·laborador, Zeppelin, va ser el lloc de trobada d'una quarantena de voluntaris i aprenents que han participat en el VxL al llarg del curs 2018-19. Alguns van compartir les seves experiències. La Carme va explicar que ser voluntària li ve de família, ja que la seva mare ja n'era. En Mamadi va compartir les amistats i les experiències que ha viscut amb els cinc voluntaris que ha tingut fins al moment. La parella formada per l'Anna i al Sonia, que s'han inscrit fa poc en el VxL, van explicar les primeres sensacions de gratitud i enriquiment personal que els està aportant el programa. I la parella formada per la Consol i l'Adriana van explicar què fan a les trobades i què els aporta la seva tasca com a voluntària i  com a aprenenta.

Els assistents també van poder "jugar" una mica amb l'activitat que els va preparar l'establiment: van escriure què els suggereix la seva participació en el Voluntariat per la llengua. Ho van poder fer amb materials de tres jocs de taula diferents. Mots com amistat, solidaritat, trobada d'amics, generositat, empatia, companys... van ser alguns dels que van deixar voluntaris i aprenents.

L'acte va acabar amb el lliurament de diplomes i un petit refrigeri per acabar de compartir converses, experiències i bons desitjos per a l'estiu.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter