25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de febrer de 2019

"Comunica't: dona un impuls al teu negoci" arriba a Girona

A la seu de Pimec Girona s'hi ha fet el darrer dels tallers Comunica't que Pimec ha organitzat per tot el territori amb l'objectiu de presentar estratègies i recursos per a una comunicació empresarial eficaç i de qualitat.

Un moment de la sessió

Pimec Girona ha organitzat aquest taller, al qual han assistit una desena d'empresaris, per oferir eines i recursos a l'empresariat per tal que pugui comunicar d'una manera eficaç i amb qualitat lingüística, tot incidint que això repercuteix de manera directa en la seva competitivitat.

La primera part del taller ha anat a càrrec de l'expert en comunicació corporativa de Pimec, Nestor Cumplido, que ha mostrat les claus de la comunicació als nostres temps. En la segona part, Josep Planas, coordinador de Dinamització i Assessorament del CNL de Girona, ha explicat les eines i els recursos de què disposen els empresaris per comunicar amb qualitat lingüística.

El projecte Comunica't és un servei de suport a la comunicació empresarial que Pimec promou amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter