25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 5 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" ha tingut una bona acollida a Olot

Del 21 de novembre al 4 de desembre s'ha pogut veure, a Can Monsà, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", sobre la figura de Fabra i la seva aportació a la llengua catalana, un muntatge amb columnes 3D fet amb la col·laboració de Política Lingüística i la Diputació de Girona. Aquesta exposició s'emmarcava dins La Fabrada, el programa d'actes que, a la Garrotxa, ha commemorat l'Any Fabra.

L'exposició

També han passat per l'exposició estudiants de 4t d'ESO i de batxillerat, i 94 persones han participat en el concurs "Coneixeu Pompeu Fabra?"

Per l'exposició hi han passat els grups de 4t d'ESO dels centres Cor de Maria i Petit Plançó, i els grups de batxillerat de l'Institut Montsacopa: en total, 120 estudiants. A més, tothom qui ha visitat l'exposició ha pogut participar en el concurs "Coneixeu Pompeu Fabra?", amb preguntes que podien ser respostes amb la informació dels plafons. En total, 94 persones hi han pres part, 4 de les quals han sigut premiades, després del sorteig que s'ha fet el dimecres 5 de desembre entre totes les butlletes ben resoltes. Aquestes quatre persones s'enduran un exemplar cadascuna del còmic "Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua". Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes